Англійська онлайн: як швидко вивчити мову*

Англійська онлайн: як швидко вивчити мову*
Відповідь на питання про те, за скільки часу можна вивчити англійську онлайн, залишається найскладнішою, адже універсальної відповіді для всіх студентів не існує. Все залежить від індивідуальних особливостей людини, мотивації та вже наявного рівня знань.

Також швидкість просування залежатиме від частоти занять. Займаючись на онлайн-курсах і додатково самостійно, мети досягти можна значно швидше, ніж займаючись раз на тиждень.

Наприклад, онлайн школа англійської P12 пропонує всього за рік підняти знання англійської на 4 рівні. Займайтеся онлайн за сучасною ефективною методикою, плануйте свій розклад самі та працюйте з інтерактивними матеріалами.

Щоденні онлайн-уроки наближають до мети.

Як швидко вивчити англійську мову в онлайн режимі


В експрес-режимі вивчити англійську онлайн можна, але не забувайте, що тільки 40% успіху залежить від школи, решта 60% — ваша старанна праця та мотивація.

Для початку виберіть зручні онлайн-курси, пройдіть тестування та почніть навчання. Вдома завжди є спокуса відпочити та пропустити заняття, але потрібно виробити звичку та займатися вивченням англійської мови щодня. Крім основних занять, які мають бути не рідше двох разів на тиждень, займайтеся самостійно. Приділяйте кожен день від 20 хвилин домашньому завданню, вивченню нових слів та розбору граматики.

Встановіть різні додатки та використовуйте вільний час у перервах на роботі чи в транспорті.

Де практикувати англійську онлайн


Вивчаючи англійську мову на онлайн-курсах, важливо постійно практикуватися. Не втрачайте можливості говорити під час занять, беріть активну участь у всіх дискусіях та обговореннях.

Розмовну англійську онлайн можна тренувати і за допомогою різних соціальних мереж звичайних чи спеціальних. Знайдіть спільноти для спілкування з носіями мови, це можуть бути не просто групи про мову, а за інтересами, наприклад, про кіно, історію, культуру, технології.

Ви можете зареєструватися в соціальних мережах для людей, які вивчають різні іноземні мови. Наприклад, соцмережа Sharedtalk поєднує носіїв близько 30 мов. При реєстрації вказуєте свою рідну мову і яку вивчаєте, далі з'явиться список людей з коротким резюме, вказівкою країни, статі та віку.

My Language Exchange — ще одна соціальна мережа для пошуку партнерів для онлайн-практики англійської мови. Спілкуйтеся в чаті письмово або голосовими повідомленнями, грайте в ігри для вивчення мови та користуйтеся загальними словниками, куди всі користувачі можуть додавати свою інформацію. Також можна завести свої блокноти та робити позначки.

Ling — соцмережа, що надає можливість не тільки знайти партнерів для онлайн-спілкування, а й взяти окремі уроки у викладачів або завантажити аудіоуроки. Також для зареєстрованих учасників є можливість надіслати свою роботу на перевірку. Рівень володіння англійською мовою не має значення. Кожен знайде для себе щось цікаве.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.