У Луцьку на Львівській відкрили новий «Dnipro-M». ФОТО*

У Луцьку на Львівській відкрили новий «Dnipro-M». ФОТО*
Не лише магазин інструментів, а салон майстерності. У Луцьку на вулиці Львівській, 98 відчинив свої двері уже шостий «Dnipro-M». Чудова якість за доступною ціною – не єдина перевага мережі. Тут можна на місці протестувати придбаний товар, адже досвідчені продавці-консультанти покажуть і розкажуть усе. Окрім того, впродовж 28-30 липня кожен клієнт гарантовано отримає 20% знижки на покупку.

Співвласник луцького «Dnipro-M» Максим Зінчук каже: відкривати новий магазин в умовах повномасштабної війни було дещо лячно, однак нині бізнес – це не лише про прибуток, але й про наповнення місцевого бюджету та підтримку економіки.

«У перші дні великого вторгнення РФ в Україну ми обмірковували, чи взагалі варто відкриватися. Але згодом зрозуміли: необхідно не просто відкриватися, а масштабувати бізнес, бо це надважливо у таких умовах. Слід зберігати і створювати робочі місця, продовжувати наповнювати бюджет сплатою податків», – переконує директор салону.



До слова, «Dnipro-M» співпрацює з благодійним фондом «Добро UA» і виділив уже 2,5 мільйона гривень на підтримку української армії та вимушених переселенців. Окрім того, захисникам, рятувальникам та волонтерам мережа салонів майстерності передала понад 10 тисяч одиниць інструментів.



Ситуація в країні – складна, тож і підняття цін – вимушений крок. Щоправда, у «Dnipro-M» постійно діють знижки. До прикладу, завітавши на відкриття, покупець гарантовано отримує мінус 20% на товар і комплімент-напій, як-от каву, чай, квас або ж мохіто.

«На жаль, мусимо підняти ціни, але щоб уникнути непорозумінь і не ошелешити гостей, попереджали про це заздалегідь. Тож, раджу обов’язково завітати у дні відкриття, аби встигнути придбати новеньке знаряддя зі знижкою і взяти участь у святковому розіграші сертифікатів на 500, 1000 та 2000 гривень на покупку.

Придбавши товар на суму від 1500 гривень, ви автоматично берете участь в акції і отримуєте лотерейний білет. Якщо ви придбали інструментів на 15 000 – маєте 10 білетів, а, отже, шанси на перемогу збільшуються. Щасливчиків, які отримають цінні подарунки, буде аж 12», – розповідає Максим Зінчук.



Асортимент салону майстерності – широкий. У продажу є найрізноманітніші інструменти, які стають у нагоді не лише вдома. Спеціальне та добротне знаряддя у «Dnipro-M» замовляють забудовники та комунальники.



«Dnipro-M» – бренд №1 для будівництва та оселі. До того ж, у нас найкраще в Україні обслуговування. Річ у тім, що наші працівники стажуються не один день. Співробітники ідеально знають асортимент магазину і здатні налагодити комунікацію з найвибагливішим клієнтом», – переконує директор.



Продавець-консультант Назар розповідає: з командою «Dnipro-M» працює понад рік.

«Колектив – дуже хороший. Товар – чудовий. Жодних проблем із покупцями не виникало. Навпаки повертаються і ще й друзям нас радять.

У «Dnipro-M» діє жорстке правило: ніколи не обманювати людей. Усі характеристики, що написані на коробці інструментів, відповідають реальності, можуть навіть бути занижені. Ми дбаємо про репутацію і тримаємо планку», – запевняє продавець.



До початку повномасштабної війни, розповідає, усі працівники їздили на стажування до Києва, тож усі тонкощі в роботі інструментів знають. Особливо популярна, каже, бензотехніка, навіть попри проблеми із пальним.



«У бензотехніку (газонокосарки, бензопили, тримери) заливають 92-ий бензин, а він – нині відсутній, тож люди використовують 95-ий. І нічого, навіть літом із великим навантаженням працює безвідмовно», – пояснює Назар.



А ось тестування інструментів, ділиться співвласник луцької мережі салонів, – чи не основна перевага «Dnipro-M», адже така послуга доступна не усюди. Тут, у магазині, можна й відремонтувати несправну річ, і неважливо, у якому куточку України ви її купували. Для клієнтів, каже Максим Зінчук, є послуга ремонту за 15 хвилин.



Постійний клієнт Сергій каже: товарами «Dnipro-M» користується кілька років.

«Я скупив, певно, пів магазина. Спробував ледь не увесь асортимент! Інструменти якісні, тож не доводиться ходити щомісяця по кілька разів (усміхається – ред.). Найбільше, що тут подобається – обслуговування. От продавець Дмитро – справжній спеціаліст. І про технічні характеристики розкаже, і про переваги. Покаже, як користуватись, порадить, переконає, знайде підхід до кожного! Чесно вам кажу, вміє людина продавати», – захоплено розповідає чоловік.



Зауважимо, що у «Dnipro-M» діє програма лояльності (бонуси, персональні знижки та накопичувальна система). За номером телефону реєструєте картку – і з кожної покупки отримуєте 5% кешбеку (повернення коштів – ред.). У день народження клієнта (три дні до нього і три – після) кешбек на неакційний товар збільшують до 25%. До прикладу, купуючи болгарку за 1000 грн – на рахунок повертається 250.

Графік роботи та адреси:

м. Луцьк, вул. Єршова, 11б
понеділок-субота – з 8 до 19 години,
неділя – з 9 до 19 год.

м. Луцьк, вул. Ковельська, 3/2
понеділок-субота – з 8 до 19 години,
неділя – з 9 до 19 год.

м. Луцьк, вул. Львівська, 98
понеділок-субота – з 9 до 18 години,
неділя – вихідний

м. Горохів, вул. Луцька, 21
понеділок-субота – з 8 до 19 години,
неділя – з 9 до 19 год.

Придбати товар можна також онлайн на офіційному сайті, обравши зручний спосіб доставки, або забрати інструмент самостійно.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку на Львівській відкрили новий «Dnipro-M». ФОТО*
29 липень, 2022, 10:21