Масові обшуки у Ківерцях: як це пояснюють силовики

Масові обшуки у Ківерцях: як це пояснюють силовики
Сьогодні, 4 серпня, у Ківерцях відбувалися обшуки в оселях мешканців міста, читачі повідомляють також про посилені перевірки на блокпостах та велику кількість правоохоронців у місті.

Ці події Інформаційному агентству ВолиньPost прокоментували у пресслужбі Управління Служби безпеки України у Волинській області.

Запевняють, що законослухняним волинянам немає причин хвилюватися.

Зауважили, що контррозвідувальні, пошукові, профілактичні та режимно-обмежувальні заходи здійснюють з метою посилення пошуку, виявлення та нейтралізації диверсійних (терористичних) загроз, запобігання проникненню диверсійно-розвідувальних груп та інших осіб, які діють в інтересах противника. Окрім того, це триває, аби не допустити порушення роботи органів військового управління, державної влади та об’єктів критичної інфраструктури.

Такі дії, зокрема, у Ківерцях, але й у інших населених пунках регіону здійснює Управління СБ України у Волинській області спільно з ГУНП у Волинській області, Національною гвардією України та Військовою службою правопорядку ЗСУ.

Переконують також, що усе відбувається з чітким дотриманням вимог законодавства.

«Просимо жителів регіону зберігати спокій та сприяти правоохоронцям у їхній діяльності. Адже наша мета – максимальна безпека волинян», – додали у пресслужбі обласного управління СБУ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все добре ...тільки яка довіра до СБУ(кгб)...
Відповісти
Параноїки солі шукають, а всі солі області у ковелі. Ха-ха
Відповісти
А які саме норми чинного законодавства України регламентують лазіння по хатах без дозволу? Хотілося б посилання на статті законів. А тепер по суті. Невже хтось думає, що ДРГ не готові до обшуків? В них там зброя прямо на кухонному столі лежить? Між ковбасою і горілякою? Так, виявлення запроданців важливе і життєво необхідне, але тупо тинятись по хатах - це якось непрофесійно
Відповісти
В Судів шукайте!Нетам шукаєте.
Відповісти
Вони тупо повістки роздавали... Хто ж за таке безчинство схоче воювати...
Відповісти
Останні новини
Масові обшуки у Ківерцях: як це пояснюють силовики
04 серпень, 2022, 20:35