Назвали область, в якій опалювальний сезон пройде найважче

Назвали область, в якій опалювальний сезон пройде найважче
На всіх тимчасово окупованих територіях України очікується дуже важке становище з опалювальним сезоном. Найважче буде на окупованій частині Запорізької області.

Про опалювальний сезон 2022 – 2023 на окупованих територіях, під час телемарафону, розповіла Ірина Верещук, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, передає 24 канал.

Верещук наголосила, що найгірша ситуація під час цього опалювального сезону буде на тимчасово окупованих територіях в Запорізькій області, оскільки окупанти просто імітують підготовку до опалювального сезону.

"Важкою буде ситуація в Запоріжжі. Енергодар, Мелітополь, Бердянськ – всі ці міста, на жаль, поки що знаходяться під тимчасовою окупацією. Окупант імітує підготовку до опалювального сезону. Ми розуміємо, що газопроводи, ймовірно, неможливо буде відремонтувати", – розповіла міністерка.

Також вона зауважила, що є міста, які фактично будуть без опалення. Мовиться, наприклад, про Мелітополь. Саме тому влада України закликає населення евакуюватись з тимчасово окупованих територій та не вірити пропаганді окупантів, мовляв, все буде добре.

"Саме тому ми говоримо – евакуюватися і не вірити ворожій пропаганді про те, що все буде в порядку. Тому що, як ми розуміємо і про це ще раз говоримо, ворог хоче утримувати наших людей там, використовуючи їх, як живий щит", – підкреслила Верещук.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.