Волинська веслувальниця здобула медаль Мультиспортивного чемпіонату Європи

Волинська веслувальниця здобула медаль Мультиспортивного чемпіонату Європи
Україна здобула ще дві медалі у паравеслуванні на Мультиспортивному чемпіонаті Європи, що проходить в Мюнхені. Її авторами стали Микола Синюк та волинянка Наталя Мажула.

Заключний змагальний день Україна розпочала зі "срібла" та "бронзи", - повідомляє Суспільне.

Заключний змагальний день у веслуванні на байдарках і каное розпочався з виступів паралімпійців. На старт у трьох заїздах вийшли чотири українці: Наталія Лагутенко, Микола Синюк, Володимир Вельгун (усі - клас VL2) та Наталя Мажула (клас VL1).

Здобути медалі вдалося двом українцям. Синюк, виступаючи в одному фінальному заїзді з Вельгун, виборов срібну нагороду на дистанції байдарки-одиночки 200 метрів. А ось бронзову нагороду здобула Наталя Мажула, яка змагалася на тій самій дистанції, але у жіночому турнірі.

Щодо інших українських паравеслувальників, то Вельгун у заїзді Синюка посів шосте місце. А ось Лагутенко, яка виступала на байдарці-одиночці на 200 м, але в класі KL2, фінішувала п'ятою.

Завдяки медалям Синюка та Мажули збірна України вже має 16 медалей на Мультиспортивному Євро. І поки лише чотири "золота".

Саме у паравеслуванні на байдарках і каное Україна має вже чотири медалі. Ще дві нагороди здобула Людмила Лузан (каное-одиночка, 500 м) та у парі з Анастасією Четверіковою (каное-двійка, 500 м).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинська веслувальниця здобула медаль Мультиспортивного чемпіонату Європи
21 серпень, 2022, 17:35