SMS розсилка для підтримання контакту з клієнтом*

SMS розсилка для підтримання контакту з клієнтом*
У сфері бізнесу вже давно встановлені певні принципи та правила ведення діяльності. Вони є вседоступними та не тримаються в секреті. Мабуть, багато початківців у підприємницькій діяльності відвідували коуч-тренінги по розвитку бізнесу, або хоча б читали літературу у даній сфері, написану відомими та успішними бізнесменами. Та, мабуть, усі майстри даної справи в кінцевому результаті говорять про одні і ті ж самі речі. Головне у бізнесі це клієнт і ми маємо встановити та підтримувати контакт з кожним потенційним споживачем. В арсеналі маркетингу є багато дієвих інструментів, сьогодні розглянемо одну з найпростіших та дуже ефективних речей.

Розсилка автоматичних текстових повідомлень, доступна для бізнесу платформа Hicell https://hicell.com/uk/products/transaction/ надає можливість компаніям без зайвих витрат фінансів та часу користуватися сервісом. Такого типу повідомлення отримували хоча б раз у житті усі, мова йде про технічні сповіщення, наприклад, пароль для підтвердження для входу в додаток.

Для чого використовують автоматичні повідомлення


Такого типу листи не містять заклику щось придбати, вони несуть виключно інформаційний характер. Важливі для постійного підтримання контакту з клієнтом та сприяють збільшенню довіри клієнта до компанії. Розвиток технологій та масові смс розсилки Україна використовує виключно сучасні рішення для SMS розсилок, і для цього існують спеціальні платформи які полегшують це завдання. Головними перевагами користування даним ресурсом є:

- Зручно та швидко контактувати з клієнтом;
- Інформативно та лаконічно;
- Збільшує кількість клієнтів, які довіряють компанії;
- Імідж компанії постійно підтримується;
- Економія часу та фінансів на рекламну кампанію;
- Технічна підтримка, яка допомагає швидко усувати неполадки.

Автоматизовані текстові повідомлення успішно використовуються у багатьох сферах діяльності:

• Банківські та фінансові установи (для прикладу стан платежу, зарахування коштів, термін погашення заборгованості, як виявилось такі повідомлення значно покращують фінансову дисципліну клієнтів);

• Служби доставки (місцезнаходження відправлення, терміни доставки);

• Сервісні таксі (повідомлення про час приїзду машини, номерні знаки, та код поїздки);

• Авіа та залізничні компанії (бронювання квитків, номер рейсу і т.д.);

• Державні органи (оповіщення громадян про негоду, штормове попередження);

• Комерційні компанії (пароль для авторизації на сайті, стан замовлення);

Саме такі незначні дрібнички, як автоматичні текстові повідомлення збільшують рівень довіри клієнта до компанії та в подальшому залучають ще більшу кількість споживачів. Смартфон у нас під рукою постійно і саме тому смс інформування максимально ефективне. Споживач завжди зрозуміє, що забронював квиток, замовив товар чи послугу, що посилка надійшла отримувачу, що кошти зараховані. Таким чином рівень тривоги за власні витрачені кошти у людини мінімальний.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.