У Луцьку «на гарячому» спіймали продавчиню сурогату

У Луцьку «на гарячому» спіймали продавчиню сурогату
25 серпня у Луцьку продавця "сурогату" вдалось спіймати "на гарячому" під час реалізації за адресою: вул. Олексія Шума, 29.

Про це повідомляє департамент муніципальної варти Луцькради.

Інспектори департаменту склали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 3 ст. 156 КУпАП (Торгівля пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння з рук, з лотків, у приміщеннях або на територіях, заборонених законом).

Всі матеріали будуть передані до Луцького міськрайонного суду Волинської області для розгляду, а вилучена рідина на експертизу.

Згідно з санкцією ч. 3 ст. 156 КУпАП передбачена відповідальність у вигляді штрафу від 6 800 до 13 600 грн з конфіскацією предметів торгівлі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Просто заходити все забирати і виливати прямо на вулиці. І хай викликає поліцію і каже що вона торгувала сурогатом а їй все вилили.
Відповісти
На молоді біля гроно в дворі,разом з молоком продають такий самий сурогат і нічого продавчині зробити не можуть)))) певно ділиться добре)))
Відповісти
Останні новини
У Луцьку «на гарячому» спіймали продавчиню сурогату
26 серпень, 2022, 10:36