У Луцьку просять владу ліквідувати департамент муніципальної варти. ПЕТИЦІЯ

У Луцьку просять владу ліквідувати департамент муніципальної варти. ПЕТИЦІЯ
У Луцьку містянин звернувся до влади міста з вимогою ліквідувати департамент муніципальної варти та провести розслідування діяльності департаменту та її очільниці за весь період існування муніципальної варти.

Відповідну петицію розмістив на сайті E-Dem Валентин Мамосюк.

"Зважаючи на скандальну протиправну діяльність структури департаменту та численні скарги громадян, доцільно ліквідувати дану організацію як не потрібну лучанам", - написав автор.

За його словами, метою створення департаменту було виконання повноважень місцевого самоврядування щодо забезпечення на території міста законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів територіальної громади. Такі функції покладено на Національну поліцію.

"Місту не потрібна "приватна армія", яка обходиться міському бюджету в мільйони гривень. Муніципальна варта показала, що виконує замовлення групи депутатів і абсолютно не виконує своїх прямих функцій. На департамент постійно купуються різні предмети по завищеній ціні (камери GoPro, велосипеди, одях та взуття). Незаконні паркування "елітних" авто муніципали не бачать, натомість карають власників дешевих авто", - написав лучанин.

Він вимагає ліквідувати департамент муніципальної варти та створити тимчасову комісію Луцької міської ради чи будь який інший орган (у межах компетенції міської ради) по розслідуванню та ревізії фінансової діяльності Департаменту муніципальної варти.

Автор просить владу звернутися до правоохоронних органів та ДФС з проханням провести перевірку діяльності департаменту за весь період і проаналізувати витрачання коштів та дати правову оцінку діяльності департаменту та його керівниці щодо знесення торгових точок на Центральному ринку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 30
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зовсім непотрібна, гнила структура, паразит, гнійний чиряк на дупі міста. Тим паче - в тяжку хвилину для міста і для України. Баласт!!! Якщо вдасться її ліквідувати, то так званій цинічній, зухвалій очільниці цього чиряка можна запропонувати роботу в міських вбиральнях. Але з міцним намордником. З відром і шваброю. Слава Україні!!!
Відповісти
Давно пора гнати їх
Відповісти
Давно пора !
Відповісти
Приватна,така собі,структура,яка неправомірно штампує штрафи...
Відповісти
Дармоїди гамине потрібні. Хай відряджають на передову
Відповісти
Дармоїди і паразити, які живуть за гроші платників податків і понатягували на себе значки, щоб бабусь дідусів з кабачками розганяти.Більше ні на що не здатні! Дебіли! Ганьба!Шерифи засрані! Ганьба!
Відповісти
Я ЗА ТЕ ...ЩОБ ЛІКВІДУВАТИ МУНІЦИПАЛЬНУ ВАРТУ!!!!НЕПОТРІБНА СТРУКТУРА!
Відповісти
Для міста вони дуже необхідні . Роблять правильну законну роботу .Багатьом людям вони допомогають . Виїзд неба всі впали чи як ? А хто буде робити їхню роботу ? Поліція ? В них свого по горло вистачає . Не несіть дурні ….не на часі .
Відповісти
Давно пора гнати. У них навіть шкарпетки куплені за наші податки , а на ЗСУ люди зкидаються. Це все гниле кодло.
Відповісти
Поліщук, ти сидиш ситий і задоволений, гладиш на підборідді щетину. Віддай ті гроші, за які утримуєш дармоїдів і здирників, на перемогу. Люди по нитці збтрають, несуть останнє, а ти жируєш.
Відповісти
Тримати такий штат людей для боротьби з бабусями, жах!
Відповісти
Господе Боже, Свята Богородице, допоможи прибрати цю нечисть з міста, яка заглядає циганкам під спідниці в пошуках грошей. Вони ж вертяться тільки в "хлібних місцях" - на ринках, парковках, щоб збити бабло. Місто як таке їм нах не потрібне.
Відповісти
Давно пора дармоїди
Відповісти
Паркуюсь згідно з пдр. Стараюсь не порушувати. Штрафу ще немав. Слідкуй за собою і небуде проблем.
Муніципальна варта ви молодці без вас вся наглота паркуваласяб в квітнику або на газонах
Відповісти
Муніципали повістки на передову
Відповісти
Муніципалів розформувати, їх роботу прекрасно і раніше виконувала поліція , отож вони не потрібні були з самого початку, бо це лишень виконавці завдань міськради .
Відповісти
А де посилання на петицію?
Відповісти
Муніципали,ви красави!!!Без вас ніяк!А ці педоси що пишуть що ви не праві! То порушникі кляті!
Відповісти
Цілком підтримую,подібні дармоїди непотрібні
Відповісти
Дармоїди,гнати геть!!!!

Відповісти
Доки бабусь не чіпали ніхто мунвату не рухав.Віджимати годні тай годі..За таке най йдут траншеї рити ,трутні
Відповісти
У Польщі за парковкою автомобілей і випискою штрафів слідкують жінки-пенсіонери....Петицію підтримую.Це не поліція,а якесь бандитське формування, яке змивається над простими людьми.
Відповісти
Те, що муніципали перевищують свої повноваження, було зрозуміло давно. Просто зараз вони знахабніли від безкарності. Наразі муніципальна варта - це терористи мирного населення у військовий час.
Ще б лучани знали, як ці «пси» поводять себе в комендантську годину…
Потрібна ґрунтовна перевірка цієї структури, але як показує практика, в Луцьку кругова порука і правди не добитись…. На превеликий жаль
Відповісти
Хохли прибацані!
Ви вже дорозвалили державу, обравши президентом кацапського пропагандиста.
А мером Луцька ви вибрали шістку швейцарського олігарха і єврейського злодія.
То замість поміняти керівника мунварти ви хочете зруйнувати державну інститутцію!
Відповісти
Я теж рахую, що ця структура зовсім не потрібна нашому місту, вона абсолютно користі не приносить, а тільки збитки нашій державі.
Відповісти
Поки поліщук буде мером муніціпали будуть існувати через них добре піздити бюджетні кошти а поліщук вкрадені гроші любить а та сучка з відром і шваброю не піде ляже під захист якогтсь впливового бариги і буде окей
Відповісти
Блін я крч якось вирішив піти туди на роботу ну і пройшов співбесіду і тд.,прийшов типу на стажування слухав"краєм вуха чим вони займаються",це піпец,вони вирішували як в якоїсь бабкі прибрати метр забору в якихось,єбенях)6 чоловік,бабку до інфаркту доводили,алкаш в дворах і гори сміття їм на це посрати
Відповісти
Господь Почув мої молитви, геть паразитів,хай до війська мандрують,
Можливо буде толк.по крайній мірі нужники,буде кому мити!!!
Відповісти
Чого тільки стоїть накладення штрафів за парковку біля ЦНАПУ , коли виписували штрафи коли авто одним колесом виїхав на тротуар і таким чином не має 2 м для пішоходів. А коли авто стоїть на дорозі , то його не можливо обїхати. Клоуни, зробіть спочатку стоянку біля цнапу і вимагайте дотримання правил. Тепер вчіпили знак стоянку заборонено. Цікаво чи знак погоджено з відповідними органами. Знаю , що раніше муніципали чіпляли знаки незаконно, без погодження і незаконно стягували штрафи, вот такі справи
Відповісти
Що значить просять! Я мешканець м.Луцька, народився тут, проживають весь час Вимагаю заборонити муніципальна поліція. Громада міста даже не проводила обговорення про створення так званого органам.
Відповісти