У керівника ДСНС Волині – новий заступник. ФОТО

У керівника ДСНС Волині – новий заступник. ФОТО
В ГУ ДСНС області відбулась робоча зустріч з директором Департаменту запобігання надзвичайних ситуацій ДСНС України полковником служби цивільного захисту Олександром Чекригіним.

Про це інформують у пресслужбі відомства.

На нараді за участю начальника ГУ ДСНС у Волинській області генерал-майора служби цивільного захисту Володимира Грушовінчука та співробітниками апарату представили новопризначеного заступника начальника ГУ ДСНС області полковника служби цивільного захисту Василя Оліферчука (призначений наказом ДСНС України № 509 від 1 вересня 2022 року, до цього він обіймав посаду начальника Луцького районного управління ДСНС у Волинській області).

Олександр Чекригін провів також службову нараду із співробітниками наглядового блоку. Він подякував кожному за якісне виконання посадових обов’язків, високу професійність та принциповість у вирішенні службових питань щодо нагляду та контролю за станом пожежної, техногенної безпеки на об’єктах, в установах і закладах на території Волині.

Особливу увагу на нараді приділили питанням забезпечення належних безпечних умов навчання у закладах освіти, необхідності постійного контролю цього питання та безпосередній участі співробітників служби 101 у навчальному процесі дітей основам безпеки з врахуванням викликів сьогодення.

З особовим складом обговорили шляхи покращення службової діяльності, пропозиції щодо внесення змін до нормативно-правових актів, створення аналітичних матеріалів та ефективних електронних продуктів відповідно до вимог часу для покращення рівня цивільного захисту, взаєморозуміння фахівців ДСНС із органами влади, суб’єктами господарювання в цій сфері тощо.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мене не повинно хвилювати як звати якогось чиновника. Мені важливо щоб робота виконувалась. А з цим проблеми при кожному чиновнику
Відповісти
Грушовінчука обложили червоними прапорцями ! Скоро будуть трофеї !
Відповісти
МНС не виконує свої прямі обов'язки - організацію облаштування укриттів.
Відповісти