У волинській 100-ій бригаді тероборони служить «Депутат» з 24-річним військовим стажем

У волинській 100-ій бригаді тероборони служить «Депутат» з 24-річним військовим стажем
У волинській 100-ій бригаді тероборони служить лейтенант Станіслав з 24-річним військовим стажем. За плечами цього чоловіка чотири ротації у зону проведення АТО/ООС.

Про це розповіли на Fаcebook-сторінці 100-ої окремої бригади територіальної оборони Волині.

Чоловік має позивний "Депутат". Упродовж двох десятиліть чоловік служив на сержантських посадах – пройшовши увесь шлях від солдата до старшого прапорщика. І лише потім атестувався на офіцерську посаду з присвоєнням первинного офіцерського звання молодшого лейтенанта. Він також розповів історію свого позивного.

«Під час мого перебування на Сході якось трапився курйозний випадок. Приїхав я в якихось справах на бойові позиції сусіднього підрозділу – а там якраз чекали делегацію депутатів Верховної Ради. І командирові того підрозділу та його підлеглим я здався схожим на одного з тих нардепів (сміється). Як я потім не відбивався, але позивного «Депутат» позбутися так і не вдалося – приклеїлося до мене те «депутатство» намертво…», – розповідає пан Станіслав.

У чоловіка служить рідний брат та дружина. Вдома на подружжя чекає семирічна донечка. Боєць стверджує, що точно знає, що війна закінчиться перемогою України.

"Ми, українці, маємо в серцях і душах усе необхідне для досягнення цієї мети. Найперше – феноменальну здатність консолідуватися у найтяжчі часи. Тож усе просто мусить бути Україна!", – говорить Станіслав.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У волинській 100-ій бригаді тероборони служить «Депутат» з 24-річним військовим стажем
05 вересень, 2022, 15:37