Справу щодо смертельної ДТП, яку скоїла донька луцького бізнесмена Алфьорова, закрили

Справу щодо смертельної ДТП, яку скоїла донька луцького бізнесмена Алфьорова, закрили
Катерині Алфьоровій, яка на смерть збила чоловіка у Княгининку у листопаді 2021 року, так і не оголосили про підозру. Більше того, кримінальне провадження закрили у березні 2022-го.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost розповіли у секторі комунікації поліції Волині.

У поліції зауважили, що усі необхідні експертизи виконали. А провадження закрили відповідно до пункту 2 частини 1 статті 284 КПК України. У цьому пункті йдеться: «встановлена відсутність в діянні складу кримінального правопорушення».

Нагадаємо, водійка автомобіля Audi A7 здійснила наїзд на 62-річного чоловіка з села Княгининок, який переходив проїжджу частину нерегульованим пішохідним переходом. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

Відомості зареєстрували в ЄРДР за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть.

Катерина Алфьорова є донькою відомого у Луцьку бізнесмена В’ячеслава Алфьорова. Йому та родині на Волині належить декілька фірм з різних напрямків бізнесу.

Зокрема, родина Алфьорових, згідно з інформацією з відкритих джерел, володіє авторинком у Луцьку, готелем «Україна», а також підприємствами – ТОВ «Рентал Хаус», ПАТ «Луцьке АТП 107012, ТОВ «Волинська факторингова компанія», ТОВ «Волинський хлібокомбінат», ТОВ «Луцький хлібокомбінат», ТОВ «Волинькомхліб», ТОВ «Готель Волинь», ТОВ «ЖК Шевченка» тощо.

Іванна РУДИШИН

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І вір тепер у невідворотність покарання за подібний злочин. Вбила людину на переході і ніби так і мало бути. Що вже треба вкроїти, щоб ця пані понесла покарання?! І це ми називаємо правосуддям?!!!
Відповісти
пізно. Ні її ні батька вже більше 2 місяців немає в Україні. Працює лише готель з напівпідпільним казино, повіями та мед. центром,яким керує "фахівець" без диплому про мед. освіту.
Відповісти
Це відразу було зрозуміло, що так буде. Але карма наздожене цю мимру, гроші не допоможуть
Відповісти
Брудня мусорня збагатилась ,бідним суддям теж припало дещо ,бо ці верстви нашого суспільства сама корумпована нечисть ,яку вже давно пора судити народним судом ,а сука ,яка лишила людину життя відбулася переляком .Це Українська реальність ,дне править корупція і злодійство .Народ ми самі це бидло вибираємо ,то з нас теж треба питати .
Відповісти
Тільки самосуд! І самосуд над тими, хто відпускає. І народний захист народних месників. Інакше не можна
Відповісти
Воїни,повертайтесь і наводьте порядок.Після перемоги очистіть нарід від місцевої мафії.
Відповісти
одні гниди а не прокуратура коли ви подавитеся
Відповісти
Останні новини
Справу щодо смертельної ДТП, яку скоїла донька луцького бізнесмена Алфьорова, закрили
20 вересень, 2022, 12:40