«Якщо не наведете порядок, це зробить інша людина»: Поліщук пригрозив звільненням керівниці міської стоматполіклініки

«Якщо не наведете порядок, це зробить інша людина»: Поліщук пригрозив звільненням керівниці міської стоматполіклініки
Луцький міський голова Ігор Поліщук зауважив, що має дуже багато питань до того, що відбувається у комунальному закладі «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка». Більше того, він має намір змінити керівництво закладу, якщо зміни не відбудуться найближчим часом.

Про це йшлося під час оперативної наради 27 вересня.

Поліщук звернувся до керівниці стоматполіклініки Світлани Черниш.

«Ми вже говорили з вами. Я сподівався, що ви і ваші колеги зробите висновки. Але, на жаль, нічого не змінилося. Мені надходить інформація про те, що людям фактично надають одні послуги, а фіксують інші. Наприклад, людина лікує три зуби, в офіційні документи вписують один, а за два пацієнт дає кошти в руки лікарю.

Я не хочу сказати, що це відбувається системно, але такі випадки є. Є випадки, коли людина приходить до лікаря в стоматполіклініку, він надає певну кількість послуг і каже: «Інші послуги я вам надам в своєму приватному кабінеті». Бо тут він нібито не встигає чи обладнання погане», – зауважив Поліщук.

Окрім того, міський голова зауважив, у таких умовах неможливо досягнути прибутковості.

«Приватні стоматполіклініки платять за оренду, за комунпослуги, самі купують обладнання. Натомість міська стоматполіклініка не платить за оренду, не оплачує комунальні послуги, частину обладнання купують за гроші з бюджету. Але вона так і не є прибутковою. В мене є питання. Тому я просто хочу попередити: якщо ви не наведете порядок, то це зробить інша людина», – звернувся до Світлани Черниш міський голова.

Керівниця комунальної стоматполіклініки спробувала заперечити, але Ігор Поліщук не дав їй слова.

Наразі, за його словами, триває перевірка фінансово-господарської діяльності стоматполіклініки.

Іванна РУДИШИН

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
точно така ж ситуація і в стоматології на Бандери. там теж наводити порядок плануєте, чи "йой, най буде"?
Відповісти
Шановний,пан мер!!! Вам, правда, зайнятися немає чим??? Наведіть порядок з громадським транспортом!!! Вранці на роботу добратися нереально!!! Єдина, нормальна, не приватна клініка у місті!!! З професійними лікарями і адекватними цінами. І на ту "лапу" накласти захотіли??? А давайте аудит ваших доходів проведемо!!! Займіться, насправді, тим, що потрібно містянам!
Відповісти
Так званий мер, призначений швейцарським олігархом, ніби живе в паралельній реальності. Він не володіє ситуацією в місті. Сидить і марнує повітря. Немає чим занятись - ні сімї, ні дітей. А щодо поліклініки, транспорту, то він дуже далекий від реальності. Хтось йому нашептав на вухо. З кимось не поділились маршрутники. А як ходять тролейбуси?! Це прямо жах. Як в блокадному Лєнінграді. Будівля на Б. Хмельницького, 19 живе окремим життям.
Відповісти
Давно пора там навести лад!
І на Бандери теж!
Пдатиш лікареві особисто, а потім щей в ехелс направлення створюють на безкоштовне лікування, дуже продумано.
Відповісти
Коли вже цього ставленика банди коломойських будуть судити?
Відповісти
Світлана Черниш стільки людей скалічила, гребла гроші, а лікування у двох поліклініках, де завідує жахливе....
Відповісти
Дякую вам за фото про яку лікарню мова. Бо вже кілька статей прочитав,а визначитися про яку лікарню мова, на вул. Бандери чи Волі. Дякую.
Відповісти
Дякую Ігорю Поліщуку за захист людей від свавілля завідуючої, вона стільки людей скалічила
Відповісти
Поліклініка державна а ціни як в приватній.Хай знизять тарифи.Мер не повинен цим займатись є чиновники які за це зарплату отримують або скоротити їх.
Відповісти
Потрібно провести перевірку,так як ціни, як у приватній поліклініці,а пані Світлана не є професіоналом,хто її поставив керувати??
Відповісти
Пані Кач-мар вам не соромно такі коментарі писати на своїх колег та посада на яку ви так молетесь не варта того... ви ж маєте свій бізнес розвивайте його а то і там нездалі і ще тут хочете "напрацювати" посадять Вас... посадять!!!!
Відповісти
Пане поліщук наведіть порядок з розкрадання бюджетних коштів під час війни на облаштування засобів зменшення швидкості з вул теремнівськоїї до ліпін сума становить 6.мільйонів 6оо тисяч відстань один кілометр 200 метрів це виходить золота дорога вкажіть реальну ціну і хто буде виконувати роботи зараз не на часі так безбожно красти за скільки і за які гроші зняли зірку зі стели на меморіалі і коли накінець вкрадені вами і вашими баригамаи гроші стануть вам поперек горл гниди кончені
Відповісти
Замість ремонту протікаючих дахів мер рахує зуби та dирішує проблеми імплантологів ???
Відповісти
Останні новини
«Якщо не наведете порядок, це зробить інша людина»: Поліщук пригрозив звільненням керівниці міської стоматполіклініки
27 вересень, 2022, 13:26