Суші, роли та сети в Броварах, доставка від TOMO sushi*

Суші, роли та сети в Броварах, доставка від TOMO sushi*
Правильно приготовані суші це надзвичайно поживна та корисна страва. У їх складі є багата на мікроелементи та макроелементи морська риба. Найчастіше це лосось, тунець та морський вугор. Та найголовніша цінність морепродуктів полягає у високому вмісті жирних кислот, Омега-3. Саме у них й полягає основна цінність суші для організму людини. Окрім надзвичайно приємного смаку суші мають корисний вплив на організм, у першу чергу мова йде про покращення серцевого ритму та укріплення суглобів, покращення мозкової активності та пам’яті, вирівнювання гормонального фону та покращення імунітету. Корисні для людини й васалі та водорості норі у які традиційно загортають суші.

Завдяки рису та рибі ця японська страва дозволяє дуже швидко насититися, що, відповідно, робить суші однією з найкращих страв для бажаючих схуднути.

На сайті TOMO sushi можна замовити суші Бровари, салати, перші та другі страви, десерти та напої. Великий асортимент ролів з лососем, тунцем, вугром та навіть куркою не залишить нікого байдужим. Обрати страву на сайті зможе навіть самий вибагливий гурман.

Окрім того, як нових, так і постійних клієнтів завжди очікують приємні скидки та акції, що дозволяють не лише смачно пообідати чи повечеряти, але й непогано зекономити на страві. Замовити обрані страви можна просто на сайті, або ж за вказаним номером телефону. Самовивіз працює за адресою Бровари, вул. Василя Симоненка 107Б з 11.00 ранку до 20.30 вечора.

Для зручності клієнтів компанія розробила зручний інтерфейс мобільного додатку у якому також можна оформити замовлення. Після того як ви залишите замовлення на сайті вам передзвонить оператор і уточнить усі деталі. Замовлення приймаються щодня з 11.30 ранку до 20.15 вечора. Можна замовити страви й заздалегідь, вказавши потрібний вам час їх доставки.

Зручним є те, що у разі, якщо у вас змінилися обставини компанія TOMO sushi дозволяє перенести замовлення на інший час або й зовсім відмовитися від нього. Головне, зробити це не пізніше ніж за п'ятнадцять хвилин після того, як замовлення було підтверджене оператором.

На безкоштовну доставку можуть розраховувати замовники, що проживають у Броварах та зробили замовлення на вартість від 350 гривень. Доставляються замовлення у часовому проміжку з 11:00 до 20:45 години. Відлік часу доставки (до 45 хвилин) рахується з того часу, як замовлення було підтверджене оператором. Час доставки може бути зміненим у зв’язку з незалежними зовнішніми обставинами:
• періоду доби;
• погодних умов;
• дорожньої ситуації та корків;
• об’єму замовлення;
• вашого місцезнаходження.

Для замовників, чия локація не входить до зони обслуговування та доставки TOMO sushi можлива доставка суші на таксі. У такому випадку знадобиться стовідсоткова передплата замовлення. Оплатити замовлення можна на сайті карткою, безготівково чи готівкою кур’єру компанії чи під час самовивозу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.