Голова Волиньради звільнив свого радника через його відпочинок в Туреччині. ФОТО

Голова Волиньради звільнив свого радника через його відпочинок в Туреччині. ФОТО
Голова Волиньради Григорій Недопад звільнив свого позаштатного радника Олександра Кулакова після оприлюднених світлин з відпочинку з Туреччини.

Про це написав Недопад у Фейсбук.

Голова Волиньради не уповноважував Кулакова на поїздку у Туреччину і про його перебування там дізнався із соціальних мереж.

"Враховуючи цю обставину, а також суспільний резонанс, 5 жовтня мною підписано розпорядження про позбавлення Олександра Кулакова повноважень громадського радника з питань гуманітарної допомоги.
Хочу зауважити, що цей позаштатний статус ґрунтувався на добровільних засадах і не передбачав оплати", - йдеться у дописі.

Делеговані Недопадом Олександру Кулакову доручення із залучення міжнародної допомоги були результативними, додав голова Волиньради. Волинь отримала і спрямувала на передову, прифронтові території, шпиталі та для потреб вимушених переселенців сотні тонн різноманітних гуманітарних вантажів.

"Проте, попередні заслуги не повинні бути амністією для прикриття сумнівних вчинків. Не втрачаємо єдності, працюємо далі. У нас пріоритетна мета – перемога", - сказав Недопад.

Соцмережі сколихнули світлини, на яких директор КЗ «Луцького міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Олександр Кулаков відпочиває із сім'єю у Туреччині. Фотографіями у соцмережах поділилася його дружина Ірина Кулакова.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, що міг "порадити" Кулаков Недопаду? У нього всього дві звивини в голові. Власне, і в Недопада не більше звивин - обиддва спортсмени. Два чоботи кирзові.
Відповісти
Таке відчуття, що він сам ту гуманітраку за свій рахунок купував. Уряди країн, європейських міст, просто небайдужі тогнами передавали в Україну гуманітраку. А те, що він біля кожної фури фоткався і викидав у фб для піару це невелика заслуга. Кожен на відповідній посаді змушений би виконувати ті ж самі функції, тому що контакти відкриті, але не кожен би так піарився. Плюс, це не перша поїздка за кордон, де Кулаков не працює а відпочиває, ходить на пікніки! Нарешті підлу собаку викрили! Є справедливість на світі! Сподіваюся свідомі громадяни цього не забудуть і ніколи не допустять, щоб така брехлива людина, яка наживається на війні була при владі. А жінка то взагалі бездушна, вона не те шо тупа, байдужа до горя жінок, дітей, чоловіків, живе у рожевих окулярах і ще й хвастається моречком, бридко бачити ці пики
Відповісти
шо тупа, то тупа та його жінка, і це вже надовго. Поки інші жінки й матері оплакують своїх загиблих рідних, "воно" преться зі своїми фотками як їй "кайфовоооо." Ми по зарплаті скидаємось щоб волонтери щось могли хлопцям на війну завезти, а вона хоче щоб ми їй позаздрили. Дійсно, такі як ви не пропадуть, того й колаборантів в нас добіса таких як ви, того й війна....
Відповісти
Останні новини
Голова Волиньради звільнив свого радника через його відпочинок в Туреччині. ФОТО
06 жовтень, 2022, 16:43