СБУ затримала лучанина, який з дрона зняв результат ворожого «прильоту». ВІДЕО

СБУ затримала лучанина, який з дрона зняв результат ворожого «прильоту». ВІДЕО
Лучанин виклав у мережу відео, зняте з дрона, на якому відображені наслідки прильотів ракет по об’єкту критичної інфраструктури в Луцьку. Співробітники СБУ провели роз’яснювальну бесіду.

Про це повідомляють у пресслужбі відомства.

На відео лучанина було чітко видно масштаби ураження. Допис був оперативно видалений з соціальної мережі. Після спілкування зі співробітниками СБУ чоловік усвідомив небезпеку таких дій та можливість використання матеріалу ворогом для вогневого корегування.

Правоохоронці активно відпрацьовують кожен випадок поширення таких відео в Інтернеті. Вживаються всі необхідні пошуково-процесуальні дії зі встановлення та притягнення фігурантів до відповідальності.

«Ваш «невинний» запис може бути використаний не тільки російськими пропагандистами, а й російськими військовими – які, побачивши наслідки своїх ударів, можуть завдати їх повторно і точніше», - інформують в СБУ.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка ще бесіда. Тут і так зрозуміло, що в нього було замовлення на цю роботу, а виклав в соцмережі спеціально для того, щоб не було видно хто його переглянув. Прогнати його на поліграфі, і тоді точно буде видно, що він знімав на замовлення орків. За такі дії тільки судити за держхраду і посадити на кілька років. Він же обовязково вийде та зніме ще одне відео, після того як на підстанції будуть проведені відновлювальні роботи.
Відповісти
100% замовлення

нормальна людина спеціально дрона не пожене таке знімати
Відповісти
Коли вже закінчиться така лояльність, під час війни?
Відповісти
Останні новини
СБУ затримала лучанина, який з дрона зняв результат ворожого «прильоту». ВІДЕО
25 жовтень, 2022, 14:16