Лучан просять платити за проїзд виключно картками «City Card»

Лучан просять платити за проїзд виключно картками «City Card»
У зв’язку із плановими та аварійними відключеннями електроенергії, відсутністю стабільного зв’язку із серверами банків, мобільних операторів відбуваються збої в оплаті проїзду в громадському транспорті за допомогою банківських карток та мобільних додатків.

Для того, аби уникнути конфліктних ситуацій з контролерами, лучан просять користуватись для оплати проїзду виключно картками «City Card», повідомляють у міськраді.

«Просимо віднестись до цього питання з розумінням та відповідальністю, оскільки картка «City Card» забезпечує зв’язок із сервером системи автоматизованого обліку оплати проїзду офлайн», – зауважують у відділі транспорту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відповідно до ст. 99 Конституції України, грошовою одиницею України є гривня, а відповідно до Положення про ведення касових операцій у національній валюті в Україні, що затверджене постановою Правління НБУ 15.12.2004 року за № 637, підприємства та підприємці під час здійснення розрахунків зі споживачами за готівку зобов'язані приймати у сплату за продукцію (товари, роботи, послуги) без обмежень банкноти і монети (в тому числі розмінні, обігові, пам'ятні монети, зношені, значно зношені банкноти та монети) усіх номіналів, які випускає НБУ в обіг, що є дійсними платіжними засобами і не викликають сумніву в їх справжності та платіжності... Вимога виключно безготівкової оплати- незаконна, а контроль - йде за кораблем!
Відповісти
Відповідно до пп.10-1 та пп.10-2 ст.30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” до повноважень виконавчих органів міських рад належить прийняття рішення про впровадження автоматизованої системи
обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті незалежно від форм власності та визначення особи, уповноваженої здійснювати справляння
плати за транспортні послуги в разі запровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду; встановлення порядку функціонування та вимог до
автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті незалежно від форм власності, а також видів, форм носіїв, порядку
обігу та реєстрації проїзних документів.
Ніхто не заперечує що оплата проїзду здійснюється гривнею, а квиток електронний, як для мене зручно комфортно та сучасно.
Відповісти
Що за скоти там сидять? Пів Луцька без світла і звязку, а ви всратих контролерів випускаєте??? Що за кончені там сидять керують??? Дайте їм команду як нема світла - не чипита людей.
Відповісти
Останні новини
Лучан просять платити за проїзд виключно картками «City Card»
18 листопад, 2022, 10:35