Прокурора, якого п’яним спіймали за кермом на Волині, остаточно звільнили з органів прокуратури

Прокурора, якого п’яним спіймали за кермом на Волині, остаточно звільнили з органів прокуратури
У вересні 2020 року у Нововолинську п’яним за кермом затримали прокурора Володимир-Волинської прокуратури Миколу Троцюка. Нетверезий прокурор намагався втекти, тож поліцейські тоді влаштували погоню.

Як повідомили у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost у пресслужбі прокуратури Волині, Миколу Троцюка звільнили із займаної посади. Рішення оскарженню вже не підлягає.

Утім судова тяганина у цій справі була тривалою. Микола Троцюк спробував поновитися на посаді та стягнути середній заробіток за час вимушеного прогулу. Спочатку йому це навіть вдалося. Проте органи прокуратури продовжували відстоювати його звільнення у судах.

Зрештою, у листопаді 2022 року Верховний Суд прийняв рішення, яке передбачає звільнення Троцюка з органів прокуратури, а рішення суду цієї інстанції – остаточне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А з поліцейським, який зупинив п'яного прокурора зняли судимість?
Відповісти
Поліцейського судили не за те ,що зупинив прокурора ,а за те сам вчинив злочин .Прокурор вчинив адміністративне правопорушення а поліцейський кримінальний злочин .НЕ МОЖНА ВИМАГАТИ ДОТРИМАННЯ ЗАКОНІВ ВІД ІНШИХ ПОРУШУЮЧИ САМИМ .
Відповісти