Англійська для початківців: з чого почати

Англійська для початківців: з чого почати
"Знати багато мов - значить мати до одного замку багато ключів" - сказав Вольтер.

Володіти кількома мовами – це, звичайно, добре, але навіть якщо знаєш лише одну, у тебе вже безліч шансів досягти успіху в багатьох сферах взаємодії з людьми.

Відео+АудіоКурс Розмовної Англійської для Початківців: https://www.bistroenglish.com/course/

А з урахуванням того, що англійська стала майже міжнародною мовою для багатьох народів світу, то вивчити її прагне дедалі більше людей.

З якого ж ступеня взяти старт на цьому, здавалося б, нелегкому шляху?

На просторах інтернету можна зустріти масу пропозицій щодо навчання мови з нуля. Пропонуємо спробувати метод Оксани Долинка як найбільш популярний на сьогодні.

Будучи викладачем зі стажем, вона розробила геніальний за своєю простотою та легкістю засвоєння план навчання англійської новачків:

Підвищуємо словниковий запас
Це не означає, що потрібно носити за собою товсті «Розмовник» або словник, щоб при кожній нагоді зубрити по сторінці в день.

Все набагато простіше: головне – визначити для себе кілька провідних тем, у яких хотіли б вільно орієнтуватися цією мовою. Як правило, починають з таких напрямків, як:

- спілкування в сім'ї (про сім'ю)

- в супермаркеті

- у кафе, ресторані

- на роботі (спочатку без спеціальних, професійних термінів)

- інше.

Визначившись із напрямком, вибираємо основні, найпоширеніші у спілкуванні, дієслова та іменники.

Тут важливо не відхилятися від виставленого вектора, тобто вирішили спробувати спілкуватися в сім'ї англійською – відкиньте всі сором'язливості та страхи, вперед! І не лінуйтеся додавати щодня по парі нових слів, наприклад, у ранкове вітання рідних людей або назви страв до сніданку.

Повірте, це дуже захоплює, причому не лише вас, а й оточуючих.

Засвоюємо матеріал через відео
На допомогу новачкам Оксана Долинка розробила цікавий та дуже легкий сайт із онлайн-курсами та відеоуроками BistroEnglish.com. Здорово допомагають, спробуйте.

Сьогодні більшість людей воліє не читати, а дивитися та слухати. Саме з урахуванням цієї тенденції і робиться ухил у засвоєнні мови за програмою Оксани Долинка.

Аудіо метод навчання
Коли незнайомі слова перестануть наводити на Вас тихий жах, починайте повторення або навіть початкове засвоєння пропонованого матеріалу через прослуховування уроків. Дуже зручно, можна будь-якої миті повернутися на початок і повторити знову все, що почули. Причому займатися можна хоч у метро, ​​хоч у момент приготування вечері – немає прив'язки до часу, призначеного педагогу тощо.

Граматика
Ну куди ж без неї? Просте знання слів – це ще розмова. Якщо не знати, як і коли їх вживати, можна «сісти в калюжу». Але й тут для початківців Оксана розробила чудове відео навчання, яким, проходячи маленькими простими кроками, можна швидко освоїти всі секрети англійської граматики.



Повторення
І тут є можливість не перетрудитися - просто, кожен новий урок починайте з повторення вже вивченого матеріалу і не соромтеся використовувати іноземні слова. Ось і весь план!

Отже, нічого страшного на старті навчання англійської немає. Було б бажання – ми обов'язково підкажемо, як це зробити!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Англійська для початківців: з чого почати
25 листопад, 2022, 10:58