Луцьк очищають від зовнішньої реклами: демонтують 25 білбордів

Луцьк очищають від зовнішньої реклами: демонтують 25 білбордів
У Луцьку впродовж тижня демонтують 25 білбордів, яким понад 20 років. Роботи розпочали 5 грудня на проспекті Соборності.

Про це розповів Суспільному директор комунального підприємства "Луцькреклама" Олександр Ковальський.

Рішення про демонтаж 25 великогабаритних засобів зовнішньої реклами ухвалили члени виконкому Луцької міської ради 23 листопада цього року.

"Можна собі уявити, що за 20 років стається з конструкцією. Це по-перше, а по-друге, багато рекламних щитів стоять пусті, борди стоять обдерті, візуально непривабливі, а постери засмічують прилеглу територію, лежать на дорогах", – говорить Олександр Ковальський.


Демонтаж бордів із зовнішньою рекламою розпочали на проспекті Соборності. Робітник Сергій каже: рекламний щит важить орієнтовно пів тонни. Демонтувати його не важко, мають з собою спеціальне обладнання. Швидко працювати заважають лише вітер та холод.

Директор "Луцькреклами" каже: демонтаж білбордів на вулицях Луцька триватиме упродовж тижня. Кількість таких засобів зовнішньої реклами в місті буде зменшуватися і надалі.

Лише за останній рік в обласному центрі знесли більше сотні рекламних конструкцій, – каже Олександр Ковальський. І додає: рекламна галузь не є бюджетоутворюючою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.