На Волині у будинку вибухнули туристичні газові балони: є постраждалі. ФОТО

На Волині у будинку вибухнули туристичні газові балони: є постраждалі. ФОТО
10 грудня о 16:16 до Служби 101 надійшло повідомлення про те, що у 5-поверхівці Шахтарського мікрорайону міста Нововолинська трапився вибух.

Про це інформує ДСНС.

На місце події оперативно прибули рятувальники, швидка та аварійна газова служби.

З'ясувалося, що вибух стався у квартирі на 5-му поверсі. За попередніми даними, вибухнув один туристичний газовий балон, а від нього здетонував інший.

У квартирі перебувала мама з двома дітьми. Жінка отримала незначні опіки. Медики надали їй допомогу на місці, від госпіталізації вона відмовилася. Натомість чоловіка, який саме підходив до дверей помешкання, вибуховою хвилею відкинуло на сходову клітку. Він отримав травму голови, але після надання допомоги медиками від госпіталізації відмовився.

Вибухова хвиля пошкодила вікна й двері у квартирі, а також двері в сусідньому помешканні. У результаті виникла пожежа, що охопила, домашні речі, стелю й стіни.

О 16:36 рятувальники локалізували горіння, о 16:56 - ліквідували.
Для ліквідації наслідків надзвичайної події залучені 2 пожежні автоцистерни та автодрабина.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Є портативна плитка для рибалок, туристів (продавалась на Завокзальному ринку), балончик з газом до якої приєднується за допомогою шліци прямо впритул до плитки. Хто її придбав і користується, той свідомо вибрав собі і своїм ближнім смерть, пожежу, каліцтво. В процесі підігрівання їжі балон гріється. І хоча балончик невеликий (як балончик з лаком для волосся), він може наробити страшної біди. Коли дружина принесла це китайське "інженерне творіння" додому, я подивився і швиденько відніс його в сміттєвий контейнер. Зробіть і ви це, якщо хочете ще трішки пожити.
Відповісти
Останні новини
На Волині у будинку вибухнули туристичні газові балони: є постраждалі. ФОТО
10 грудень, 2022, 20:22