У Міненерго розповіли, скільки ще в Україні світло буде за графіком

У Міненерго розповіли, скільки ще в Україні світло буде за графіком
Графіки відключення електроенергії в Україні діятимуть до кінця опалювального сезону 2023 року. Однак енергетики робитимуть все можливе, щоб їх контролювали.

Про це повідомляє міністр енергетики України Герман Галущенко.

За його словами, працівники енергетичної інфраструктури роблять усе можливе, щоб графіки відключення електроенергії були контрольованими. Однак через "значні пошкодження як генерації, так і систем передачі електроенергії" відключення відбуватимуться до кінця опалювального сезону.

"Основна наша мета - зробити, щоб відключення були плановими та прогнозованими, щоб споживачі чітко розуміли, коли буде відключено електроенергію, а оператори систем розподілу - дотримувалися графіків відключень", - сказав Галущенко.

Він також зазначив, що його відомство має низку рішень для подальшої безпеки як енергооб'єктів, так і технічного балансування системи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Куди скаржитись на дії Волиньобленерго???
Відповісти
На новий рік відключень в області не було. Значить, нам розповідали казки про дефіцит електроенергії на Волині. Якби був справжній дефіцит, то ніяк би не змогли не відключати, бо енергія нізвідки не береться.
А після свят вирішив ворог-опізажист юрій бойко продовжувати продавати електроенергію в Молдову. Українці для нього - сміття. А ви, вірні його слуги, що скажете у виправдення? Як будете вибріхуватись перед нами?
Відповісти
Останні новини
У Міненерго розповіли, скільки ще в Україні світло буде за графіком
02 січень, 2023, 17:49