НКРЕП позапланово перевірить «Волиньобленерго» через скарги

НКРЕП позапланово перевірить «Волиньобленерго» через скарги
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) позапланово перевірить діяльність приватного акціонерного товариства "Волиньобленерго".

Про цейдеться на сайті НКРЕП.

На роботу "Волиньобленерго" поскаржилися четверо жителів області у період з 2 по 4 грудня 2022 року. Скарги полягали в тому, представники підприємства не дотримуються графіків відключення світла.

Крім волинських енергетиків перевірки відбудуться у ще семи обленерго: "Закарпаттяобленерго", "ДТЕК Київські електромережі",
"ДТЕК Київські регіональні електромережі", "ДТЕК Одеські електромережі","Полтаваобленерго", "Прикарпаттяобленерго";
"Хмельницькобленерго".
Як зазначили в комісії, перевірка на усіх обленерго буде позаплановою, на місце мають виїхати фахівці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обленерго Волині належить сепаратисту і депутату ВР Бойку ,таке можливе тільки в країні де злодії при владі ,або захищають таких самих як вони негідників .
Відповісти
Електрики повторюють шахрайські методи газовиків. Продють електроенергію, яку мало б спожити населення по 1,44грн, бізнесу в 4,5 рази дорожче.
Відповісти
Електрики повторюють шахрайські схеми газовиків. Електроенергію по 1,44грн. (населення) - продають бізнесу в 4,5 рази дорожче.
Відповісти
А щоб підключили вас до мережі- необхідно купити електроопори, провода і т.д, заплатити хабар, бо по "чесному", будеш чекати роками, а потім усе придбане за свої кошти- віддаєш в обленерго і це вже ніби їхнє.
Відповісти
Давно пора
Відповісти
A наxera нам 450 депутатів-мародерів в Верховній зРаді з незаконно мародерно завищенними заплатами в 220000гр. коли населення скоротилося з 45міліонів до 25міліона людей з нещасними мізерними пенсіями в 2200гр.???над мертвими душами половина депутатів яких треба повиганяти а іншим дати зарплату по 22000гр. щоб не відривались від народу і перед тим дати пожити їм на 2200гр. три місяці щоб знали добре на собі яку пенсію призначили ці кати пенсіонерам!!
Відповісти
A наxera нам 450 депутатів-мародерів в Верховній зРаді з незаконно мародерно завищенними заплатами в 220000гр. коли населення скоротилося з 45міліонів до 25міліона людей з нещасними мізерними пенсіями в 2200гр.???над мертвими душами половина депутатів яких треба повиганяти а іншим дати зарплату по 22000гр. щоб не відривались від народу і перед тим дати пожити їм на 2200гр. три місяці щоб знали добре на собі яку пенсію призначили ці кати пенсіонерам!
Відповісти