Театральний анонс: що подивитися у Луцьку 10–15 січня

Театральний анонс: що подивитися у Луцьку 10–15 січня
Світ потихеньку повертається до звичного життя після новорічно-різдвяних свят, тож у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка стає більше вистав. І найголовніше: аби насолодитися мистецтвом, не обов'язково чекати на вихідні!

Уже сьогодні, 10 січня, на камерній сцені покажуть поетично-біографічну виставу з особистого життя Кобзаря «Ах, Шевченко!» (режисерка – заслужена артистка України Світлана Органіста).

Чуттєва історія про Шевченка, його стосунки з жінками та їх вплив на творчість не залишить байдужими навіть найвибагливіших глядачів.

Початок – о 18:00.



У середу, 11 січня, на камерній сцені – затишна та зворушлива «Повернення в Соренто» Альдо Ніколаї (режисер – заслужений діяч мистецтв України Михайло Ілляшенко).

Початок – о 18:00.



12 січня - драма-інтерв'ю «Долі жіночі» Мирона Лисака, авторка ідеї – Галина Микитюк (режисерка – заслужена артистка України Світлана Органіста).

Початок – о 18:00.



А як щодо Різдвяного концерту? Актуальний вертеп, давно відомі та маловідомі колядки, сучасні хіти, чи, може, ретро? Ви точно запам'ятаєте цей вечір!

Атмосферне свято для вас будуть створювати естрадно-симфонічний оркестр під керівництвом заслуженого артиста України Миколи Гнатюка, балет під керівництвом балетмейстрів заслужених діячів мистецтв України Володимира Замлинного та Тетяни Сичук, актори театру та солісти оркестру (режисерка концерту – заслужена артистка України Світлана Органіста).

У театрі зауважують: квитки розлітаються, як гарячі пиріжки, тож поспішайте забронювати свій!

Коли: 13 січня 18:00, 15 січня 17:00.



Окрім того, у неділю, 15 січня, діток уже традиційно запрошують на казку – «Чарівна лампа Аладдіна». Вистава Ярослава Стельмаха у постановці Павла Гарбуза гарантовано подарує маленьким глядачам віру в добрі дива та гарний настрій.

Початок – о 12:00.



Організувати мистецький вечір собі та близьким зовсім просто! А вибір, як бачите, – чималий.

Щодо квитків телефонуйте за номером:

0332725460 (каса),
0332725303 (адміністратор)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.