У «Волиньобленерго» знову будуть перевірки

У «Волиньобленерго» знову будуть перевірки
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) через численні скарги споживачів щодо недотримання графіків відключень проведе позапланові виїзні перевірки у ПрАТ «Волиньобленерго».

Про це йдеться на сайті НКРЕКП.

Такі ж перевірки відбудуться у ПрАТ «Закарпаттяобленерго», ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі», ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі», АТ «ДТЕК Одеські електромережі».

Коли саме вони відбудуться - невідомо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову штраф у 1700 грн керівнику напишите
Відповісти
Правильно. А то вони вже геть сказилися після штрафу. На гарячій лінії не те що трубки не беруть, а хамлять людям. Треба провчити.
Відповісти
Чому видаляють правдиві коментарі, чи це не зручно для Волиньобленерго?
Відповісти
Після свят (після реаркарнації трансоформаторів та генеруючих потужностей) всі зрозуміли, що потужностей вистачає для побутових споживачів... отже основне споживання робить промисловість .. і навіть не та промисловість яка не може не працювати бо така працювала і на свята... а допоміжна... ось обленерго і ділить...
Відповісти
Восьма година без світла!Сволота
Відповісти
Без світла вже 10 годин. Коли буде невідомо. Чекаємо
Відповісти
В нас взагалі було таке що світла не було 4 доби вмикалось лише на 10 хв і вибивало, коли телефонували на гарячу лінію то казали що такої вулиці немає .. така невідповідність в їхніх данних
Відповісти
Що для них штраф у пару тисяч? Вони його спишуть у збитки, потім піднімуть ціну, а заплатим ми. А хабарі від бізнесу покладуть собі в кишеню, ну напевно поділяться з Укренерго, щоб ліміти більші виділили.
Відповісти
Бардак повний! В нашому селі вимикають по 15 годин на добу, а в сусідніх селах не вимикають вже два тижні зовсім! Де правда? Ніхто не проти вимкнення, але рівномірного для всіх! Чи війна все спише?
Відповісти