Де і коли на Волині відключатимуть світло 26 січня

Де і коли на Волині відключатимуть світло 26 січня
Величина доведеного НЕК «Укренерго» добового ліміту на Волинь в четвер у середньому становить лише 47% від необхідної для повноцінного електрозабезпечення області.

У зв‘язку із критично низьким рівнем доведеного на область ліміту «Волиньобленерго» змушене збільшити тривалість перерв в електропостачанні.

Як відомо, ліміт для кожної області визначає НЕК «Укренерго» у випадку, коли споживання є більшим, ніж можливості виробляти та доставляти електроенергію, та зважаючи на загальну ситуацію в енергосистемі України.

«Звертаємо увагу волинян, що час початку відключення згідно графіку може здійснюватись на годину раніше від заявленого у зв’язку із високою імовірністю перевищення доведеного ліміту потужності, що не допускається. У разі перевищення доведеного на область ліміту НЕК «Укренерго» можуть бути застосовані графіки аварійних вимкнень», - повідомляють енергетики.

Актуальна інформація про час початку та закінчення перерви електропостачання у режимі реального часу із зазначенням назв населених пунктів, вулиць, будинків, корпусів тощо та назв перерв (планова, аварійна, застосування графіків обмеження споживачів) за ПОСИЛАННЯМ.

Інформація у даному розділі актуалізується кожні 30 хвилин.

Енергетики рекомендують підприємствам Волині та волинян по можливості самостійно зменшити власне споживання електроенергії у цей день та підтримати роботу енергосистеми України.
Графіки за ПОСИЛАННЯМ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
БРЕХУНИ!!! Як можна в одних і тих самих вимикати світло 4 через 4, а поруч будинки, які не відносяться до стратегічних об'єктів (взагалі, то це лише відмазка, бо і на об'єктах так званих стратегічних вимикаєте, але вони мають генератори потужні) вимикати 1 раз або взагалі не вимикати. Придурки і Севідов придурок, хабарник ще той.
Відповісти