Чи вручатимуть повістки українцям, які перебувають за кордоном

Чи вручатимуть повістки українцям, які перебувають за кордоном
Через широкомасштабне вторгнення Росії в Україні загальна мобілізація триває. Під час мобілізації повістки можуть отримати військовозобов’язані чоловіки від 18 до 60 років. І це стосується також і громадян України, які перебувають за кордоном.

Про це пише АрміяInform.

Як повідомив начальник управління персоналу штабу командування Сухопутних військ Збройних Сил України полковник Роман Горбач, громадяни України, які перебувають за кордоном більше ніж три місяці, мають зобов’язання - стати на консульський облік.

«Такі громадяни мають перебувати на військовому обліку у консульстві відповідної держави. За необхідності їм може бути вручена повістка до територіального центру комплектування», - зазначив Роман Горбач.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Депутатам хай дають повістки
Відповісти
батальйони Монако, Дубай, Куршавель і т.д. стоять в черзі
Відповісти
Звичайно.Вони є військовозобовязаними і мають перебувати на обліку.Багато таких думали відсидітись на дупах за кордоном...ну-ну...
Відповісти
Поцікався скільки депутатів воюють, особливо місцевого рівня. Якщо ти виїхав за кордон, мамкин патріот, і плануєш там відседітись то відсутність депутатського мандата тебе кращим за отих куршавельних чиновників не робить!
Відповісти