Проник через вікно та обікрав магазин: на Волині викрили «серійного» злодія

Проник через вікно та обікрав магазин: на Волині викрили «серійного» злодія
У ніч на 31 січня, у Нововолинську, невідомий пошкодив вікно та проник у приміщення магазину, звідки викрав 2 тисячі гривень та інші матеріальні цінності.

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Волині.

Аби не потрапити на камери відеоспостереження, зловмисник відімкнув магазин від електроенергії. Про інцидент поліцію повідомив власник закладу.

На місце прибула слідчо-оперативна група поліції, спеціалісти кінологічного центру ГУНП.

Поліцейські оперативно встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 25-річний житель Володимирського району. Частину викрадених грошей вилучили.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом вчинення крадіжки, в умовах воєнного стану, слідчі оголосили йому про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Зауважимо, що раніше затриманий вже потрапляв до рук правоохоронців за вчинення двох крадіжок з магазинів. За цими фактами слідчі повідомили йому про підозру та обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Напередодні, за умови вступу до лав ЗСУ, суд звільнив заарештованого з-під варти, після чого учора, 31 січня, той вчинив чергову крадіжку, буквально за кілька годин після того, як вийшов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.