Повідомили подробиці ДТП у Луцьку, під час якої водій збив на переході матір з дитиною

Повідомили подробиці ДТП у Луцьку, під час якої водій збив на переході матір з дитиною
Маму з шестирічною дитиною, яких в обідню пору 10 лютого на пішохідному переході на проспекті Відродження збив водій буса, госпіталізували в медичні заклади Луцька. Стан дівчинки середньої важкості, в жінки зафіксували забій.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного.

Що кажуть медики про стан травмованих в аварії
Лікарі встановлюють діагноз дитини, її стан середньої важкості, – розповів медичний директор Ігор Дородних.

Дівчинку госпіталізували до Волинської обласної дитячої лікарні, де вона проходить обстеження у реанімації, – сказала її мама Юлія. "Чекаю лікаря, що скажуть. Зараз дитина спить. Переломів, слава Богу, немає", – каже жінка.

Зі слів травмованої, її донька від удару відлетіла. Сама ж жінка не могла підійти до дитини, бо отримала травму ноги і не могла встати. "Ми переходили пішохідний перехід, практично вже на іншу сторону дійшли. Я просто повертаю на ліво голову, пролітає машина – вона навіть не гальмує. Так вийшло", – зазначила Юлія.

Травмовану жінку доправили в міську клінічну лікарню. Перелому не виявили, – зазначив черговий терапевт Олександр Орлов.

"Зроблено рентгенографію правої нижньої кінцівки. Діагноз: забій правого навколоступеневого суглоба. Показів для госпіталізації не було", – додав медик.

Версія водія та бачення очевидців
Кермувальник машини називати своє ім’я відмовився. З його слів, жінку з дитиною не побачив.

Про те, що сталося, розповів таке: "Я не гальмував зовсім там. Де вони взялися – то я не знаю. Зараз бачте, як переходять. Машин купа. З-за машини раз і може вискочили, я не знаю. Я ж що буду казати? Що я не винуватий? Розберуться слідчі органи".

Власниця кавового кіоска Анастасія Каравай говорить: ДТП сталася навпроти її павільйону. Моменту аварії – не бачила. Коли вибігла на вулицю, побачила дитину на дорозі.

"Ми її з якимось чоловіком вкрили ковдрою, курткою і почекали швидку. Дитина лежала притомна, але я не можу сказати, що було з дитиною, тому що в мене в самої шок", – каже жінка.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Луцького районного управління Нацполіції області.

Як зазначила провідна фахівчиня поліції області Марина Балдич, обставини аварії наразі встановлюють слідчі, відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Повідомили подробиці ДТП у Луцьку, під час якої водій збив на переході матір з дитиною
10 лютий, 2023, 21:34