«Шахтар» переміг французький «Ренн» в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи

«Шахтар» переміг французький «Ренн» в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи
Донецький "Шахтар" обіграв французький "Ренн" у першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи сезону-2022/23. Поєдинок у Варшаві завершився з рахунком 2:1.

Про це повідомляє ТСН.

Підопічні Ігоря Йовічевича вийшли вперед на старті зустрічі. На 11-й хвилині Дмитро Криськів добив м'яч у порожні ворота після того, як голкіпер французів Стів Манданда парирував удар Богдана Михайличенка з лівого флангу штрафного майданчика.

На 33-й хвилині "червоно-чорні" отримали чудовий шанс, аби зрівняти рахунок. Артем Бондаренко припустився жахливої обрізки біля власних воріт, але нападник "Ренна" Карл Токо Екамбі змарнував цю нагоду, не зумівши переграти Анатолія Трубіна.

А в компенсований до першого тайму час "гірники" несподівано подвоїли свою перевагу. Чімуанья Угочукву у центрі штрафного збив Юхима Коноплю після прострілу від Криськіва. Пенальті реалізував Бондаренко, хоча Манданда був близьким до того, щоб відбити удар хавбека "Шахтаря".

Після перерви "Ренну" вдалося скоротити відставання в рахунку. На 59-й хвилині Токо Екамбі на дальній стійці замкнув подачу від Жеремі Доку. Однак уникнути поразки французи не змогли.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Шахтар» переміг французький «Ренн» в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи
16 лютий, 2023, 22:13