Українець Володимир Путін: чоловік розповів, як йому живеться з іменем диктатора

Українець Володимир Путін: чоловік розповів, як йому живеться з іменем диктатора
Учора, 17 лютого, у Хмельницькому Володимир Путін святкував свій день народження. Йдеться про одного з небагатьох українців, який має ідентичні з російським диктатором ім’я та прізвище, через що в житті цього патріотичного хмельничанина інколи трапляються доволі кур’йозні випадки.

Про життя з такими паспортними даними український Володимир Путін розповів в ексклюзивному коментарі для ТСН.ua.

"В місті, в певних колах, я відомий. В державних установах, коли пред'являю паспорт, на обличчях охоронців завжди бачу посмішку, - розповідає Володимир Путін. – На початку війни був випадок, коли при переверці документів на одному з блокпостів один з перевіряльників пожартував. "О, Путіна зловили, дивіться, кого зловили", – сказали мені тоді. Це було десь в березні".

Про себе Володимир Путін розповідає, що сьогодні йому виповнюється 51 рік, він має три вищі освіти, на життя заробляє приватним підприємництвом.

До цього додає, що як і в житті кожної людини, були і небезпечні моменти. За словами Путіна, декілька років тому на нього був скоєний замах на політичному підґрунті.

"Справу декілька разів закривали, потім відкривали. Зараз вона на розгляді у прокурора. Чекаю, коли будуть оголошувати підозру фігурантові. З тим чоловіком, який стріляв – давня конфліктна ситуація". – каже Путін.

Розповідаючи про можливі мотиви, каже так: "В той час були вибори, в мене були суди з міською радою. Можливо, хотіли залякати. Справу закривали, йому повертали зброю, потім заявляли, що не мали права повертати йому зброю. Було таке враження, що хтось з правоохоронців був заангажованим".

На запитання про те, яким би словом він охарактеризував російського Путіна, хмельничанин відповів нам, що в одне слово весь наявний негатив стосовно диктатора не поміститься: "Одного слова буде мало…"

До цього Володимир Путін додає, що на його власну думку війна затягнеться мінімум на рік або декілька років через повільне постачання необхідної зброї для України.

"Можна було б дати ракети, щоб знищити Черноморський флот. Ми б зменшили кількість нападів зі сторони моря. Декількох ракет було б достатньо. Але цього нам не дають…", – резюмує Путін.

Як виявилось, український Володимир Путін має гарне почуття гумору.

Український Путін на своїй сторінці в соцмережі "тролить" диктатора. Скріншот зі сторінки В.Путіна в Facebook
Український Путін на своїй сторінці в соцмережі "тролить" диктатора. Скріншот зі сторінки В.Путіна в Facebook


Скріншот зі сторінки В.Путіна в Facebook
Скріншот зі сторінки В.Путіна в Facebook


На своїй сторінці в Facebook він часто публікує меми щодо російського президента. Наприклад, на одному з останніх зображено російського Путіна, який піднімає мертвого окупанта та звертається до нього зі словами: "Вставай, собирайся, мы всерьез еще не начинали".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пару гривень змінити прізвище...
Відповісти
І не гидко йому жити з таким прізвищем, особливо зараз
Відповісти
Не прізвище красить людину, а навпаки. І Хренов чи Хуєв - значення не має.
Відповісти
Останні новини
Українець Володимир Путін: чоловік розповів, як йому живеться з іменем диктатора
18 лютий, 2023, 04:47