У Варшаві таксист зґвалтував українку

У Варшаві таксист зґвалтував українку
У Польщі українка заявила, що її зґвалтував водій популярного сервісу таксі, коли вона поверталася з вечірки.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на tvn24.pl.

У той вечір українка була на вечірці у подруги, а згодом викликала таксі з центра Варшави додому. За версією дівчини, під час поїздки водій таксі утримував її проти волі в автомобілі та примусив до статевого акту. Вибравшись з автівки, постраждала звернулася у поліцію та заявила про зґвалтування.

Поліція негайно почала розслідування. Згодом водія затримали за звинуваченням в насильстві та зґвалтуванні. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на три місяці.

Польські ЗМІ з'ясували, що дівчина викликала таксі у застосунку сервісу Bolt. За кермом нібито був іноземець – громадянин Туркменістану.

У компанії також прокоментували інцидент і запевнили, що затриманий пройшов посилену перевірку та надав довідку про несудимість перед наймом на роботу. Він також не перебував у міжнародному розшуку.

"На жаль, навіть такий жорсткий контроль не завжди може бути гарантією поведінки людини у майбутньому. Безпека є пріоритетом для Bolt, але такі інциденти все ще трапляються у сфері таксі, і тому ми виступаємо за посилення регламенту та вимог до перевірки для кожного водія", - сказала представниця компанії Мартина Курковська.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З вечірки дівчата повертаються додому дуже веселі. Якщо не сказати більше. Жінка і алкоголь - це несумісно. Це як лід і полумя. Чорномазий водій це помітив і використав момент. Дівчата, закликаю вас: бережіть свою цноту!
Відповісти