Помер один із командирів «Азову», який пройшов полон та пережив теракт в Оленівці

Помер один із командирів «Азову», який пройшов полон та пережив теракт в Оленівці
Помер майор і командир 1-го батальйону полку "Азов" Олег Мудрак із позивним "Сухар", який захищав Маріуполь до останнього. Військовий пів року пробув у ворожому полоні та пережив теракт в Оленівці.

Про це повідомив його племінник Данило у своєму Інстаграмі, - пише ТСН.

"Він горів цим життя, насолоджувався і запалював серця всіх людей навколо. Він зробив все можливе, щоб я став таким, який я є. Тому він ніколи не зникне з моєї голови та серця. Я хочу бути чоловіком гідним Олега, щоб він дивився на мене з Вальгалли і відчував тільки гордість за мене. Він завжди казав, що не хотів, щоб його смерть була "святом сліз". Хотів, щоб разом зібралися його люди і посміхаючись згадували найкращі моменти пов‘язані з ним. До зустрічі, рідний! Сухар - на щиті!", - написав його племінник.


Також інформацію про смерть підтвердила дружина командира "Азова" та керівник ГО "Асоціація сімей захисників "Азовсталі" Катерина Прокопенко. За її інформацією, у захисника Маріуполя зупинилося серце внаслідок пережитих тортур у полоні росіян.

У сторіз в Instagram Катерина написала, що важко повірити у втрату Олега: "Велика втрата, Герої не вмирають. Ще вчора стояли жартували, розмовляли".

Поки офіційної причини смерті українського військового немає.

Нагадаємо, Україна в середу, 21 вересня 2022 року, повернула з російського полону захисників Маріуполя, серед яких був Олег Мудрак. Він та інші захисники "Азовсталі" пробули у ворожому полоні пів року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть, Азов
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Помер один із командирів «Азову», який пройшов полон та пережив теракт в Оленівці
22 лютий, 2023, 22:13