У перинатальному центрі Луцька померло немовля: родичі звинувачують медиків

У перинатальному центрі Луцька померло немовля: родичі звинувачують медиків
У Волинському обласному перинатальному центрі помер новонароджений хлопчик.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «КонкурентTV».

У Волинському обласному перинатальному центрі після природних пологів помер новонароджений хлопчик. Про трагедію повідомила сестра породіллі у одній із місцевих фейсбук-спільнот. Жінка стверджує, що її племінник помер через халатність і недбалість лікарів. Зокрема, через те, що матері немовляти не зробили кесарів розтин.

Проте в перинатальному центрі кажуть абсолютно протилежне.

У свідоцтві про смерть хлопчика вказали, що це була патологічна смерть, яка може настати в будь-якому віці під дією шкідливих чинників.

Про позицію обох сторін – у сюжеті.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
борисова - запам‘ятайте це прізвище і ніколи не ставайте до неї на облік
Відповісти
Там треба наводити порядок бо непотрібу там більш як достатньо!!! Як дружина народжувала і кричала то ігнор був повний, прийшли коли вже голівка в дитини була на підході, при тому чоловікові там не можна було знаходитись в зв‘язку з COVID-19! Цю вельме поважну зміну що таке витворяє ще чекає веселе майбутнє!!!
А тут взагалі смерть немовляти…. Це ні в якому разі не можна спускати, цих нелюдів потрібно покарати законом поки вони ще не покарані без нього!!!
Відповісти
Цілком погоджуюсь зі словами Вадима. Теж прибигіли, коли голівка вже була на підході іто довелось кричати щоб хтось прийшов. Через халатність лікарів дитина постраждала тоді. Цікаво що за зміна така і хто ці «лікарі». Вини своєї ніколи не визнають, а керівництво буде покривати. Звільнити таких іто негайно, бо буде біди багато !
Відповісти
Самий х'йовий заклад в Україні! Ніколи ні за які переконання не раджу тут народжувати. Обстеження по мінімуму. Ніхто за тебе не переживає. Обмінку не заповнюють. Не наполягаєш на аналізах і обстеженні то й х.й з тобою. Притягнути весь персонал до кримінальної відповідальності! Ці вбивці понаїхали з різних ''захалусць'' які вивчилися за сало і ніх.я не тямлять в медицині. Ще з 90-х років заборонили ''вичавлювати'' дитину! Ніде такого нема, щоб немовлят вичавлювати! Відношення хамське! Якщо ти з району і без бабосіків то всі х.й на тебе ложили!
Відповісти
Вже багато чула від людей що їм дітей «вичавлювали» вакумом і т.д. Це жах
Відповісти
Генеральний директор Горавська,вирішила що вона бог,бо прихвостень Палиці. Натворили вони..... люди для них нічого не значать, навідь свої працівники. Відношення як до кріпосних,а пацієнт це гроші, нема грошей, нема відношення!
Відповісти
Що за вий,ви за нього голосували,а цей "недофеодал" призначив всіх відданих на посади(лікарні,школи,виші...).А хто будував цей центр,правильно і вилізло багато порушень,які і дотепер(підтоплення) не можуть вирішити.Він не придатний до експлуатації за таких недоробок.Ну то терпіть і далі,мучтесь...
Відповісти
Якщо на чергових виборах луцькі виборці промовчать - тоді вже волиняни гуртом поженуть з Волині сраною мітлою усіх тих прихвостнів, лизоблюдів, криворуких зоотехніків і рабів отого феодала ! І вони ще будуть дякувати, якщо тільки просто поженуть !
Відповісти
Пенсіонерку Горавську на заслужений відпочипок не дамо знущатися над немовлятами!
Відповісти
Пенсіонерку Горавську на відпочинок досить знущань над малюками Волині1
Відповісти
Хороший центр, хороші спеціалісти!!! Якщо була інфекція, то це питання до того, хто спостерігав цю вагітність. Акушери не можуть сидіти біля породіллі всі перейми. Вони наглядають і приходять вже коли треба народжувати....
Відповісти
До Дарії. Слухай мене сюди! Не треба своїх вигороджувати! Якби у породіллі була внутреутробна інфекція яка спричинила сепсис (СІРС) то у породіллі були б скарги по типу болей в животі, температури, виділень не приємних, слабкість потуг. Чого не було! Мова іде про те, що дитина не була інфікована до родів. Дитина могла інфікуватися через велий безводний період коли цілу ніч відходили води і ніхто не підходив до породіллі до 9:00!!! І це що дитину вичавлювати свідчення того, що жінка не могла вже сама народити через халатність лікарів!!! І ви все зробили НА ОТЄ.ІСЬ !!! Пройти курси підвищення кваліфікації вже негайно якщо вам ЗООТЕХНІКАМ це посилу !!!
Відповісти
Я за цим розпальцьованим персоналом вже давно спостерігаю!!! Понабирали х'й знає кого! Де вони підійдуть до породіллі з такими ''пазюрами'' на метр двадцять. Від прикрас дорогих ходять сутуляться уже бо то треба мати крепку шию. А їх гаджети то взагалі як в арабських шейхів.
Відповісти
Останні новини
У перинатальному центрі Луцька померло немовля: родичі звинувачують медиків
01 березень, 2023, 22:00