На Волині склали присягу прикордонники, які нещодавно почали службу. ФОТО

На Волині склали присягу прикордонники, які нещодавно почали службу. ФОТО
В управлінні Волинського загону прикордонники, які нещодавно вступили на військову службу, склали присягу на вірність Україні.

Кожен із них обрав для себе почесну місію – обороняти нашу країну, захищати її територіальну цілісність та непорушність державних кордонів, - повідомляють у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

«Попереду нелегкий шлях, але впевнений, що ми його пройдемо з честю. Уже зовсім скоро виженемо окупанта з української землі та здобудемо Перемогу», - каже 19-річний волинянин Сергій Киричук. Нині він разом із побратимами присягнули сумлінно та чесно виконувати свій військовий обов’язок і ніколи не зрадити українському народові.

З важливим днем у їхньому житті прикордонників привітав заступник начальника загону з персоналу Анатолій Щербак. А на завершення урочистостей напутнє слово новобранцям сказав капелан протоієрей Михайло Хімчак. Поблагословив хлопців на подальшу службу та окропив їх освяченою водою.


Нагадуємо, що триває набір громадян на військову службу в підрозділи Волинського прикордонного загону. А охочі приєднатися до «Гвардії наступу», зокрема бригади «Сталевий кордон», відповідні заявки можуть подати до кінця березня. Детальніше за телефоном: +380 96 905 1301 (у робочі дні з 08.00 до 17.00) або за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині склали присягу прикордонники, які нещодавно почали службу. ФОТО
23 березень, 2023, 21:35