У луцькому музеї з'явилася форма Валерія Залужного. ФОТО

У луцькому музеї з'явилася форма Валерія Залужного. ФОТО
27 березня фонди філії Національного військово-історичного музею України – Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки поповнилися польовою формою одягу Головнокомандувача Збройних Сил України, генерала Валерія Залужного.

Про це повідомили на сторінці музею у Фейсбук.

Зазначають, що передача відбулася за сприяння начальника Волинського ОТЦК та СП полковника Олега Кивлюка, начальника Луцького РТЦК та СП майора Віктора Зелінського, полковника Віталія Хацановського та військовослужбовця Віталія Грубисюка.

Довідково:

27 липня 2021 року Президент України Володимир Зеленський призначив Валерія Залужного Головнокомандувачем Збройних Сил України. Він змінив на цій посаді Руслана Хомчака. Наступного дня був введений до складу Ради національної безпеки і оборони України.

Під час повномасштабного російського вторгнення в Україну проявив ефективність в командуванні Збройними силами України на фронті проти російських військових, що детально аналізують вітчизняні та закордонні експерти, зокрема, у журналі «Time». 23 травня 2022 увійшов до списку 100 найвпливовіших людей 2022 за версією журналу «Time».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.