ВАКС призначив штраф і заборонив обіймати окремі посади Ірині Констанкевич

ВАКС призначив штраф і заборонив обіймати окремі посади Ірині Констанкевич
Вищий антикорупційний суд виніс вирок народній депутатці з Волині Ірині Констанкевич. Зокрема, їй заборонили обіймати окремі посади.

Про це повідомляє Transparency International Ukraine.

Суд над депутаткою відбувся, оскільки вона не задекларувала інформацію про оренду квартири в центрі Києва вартістю 2,5 мільйона гривень.

"Суд призначив народному депутату від групи "За майбутнє" Ірині Констанкевич покарання у вигляді штрафу в 44 200 грн та позбавив права обіймати певні посади та займатися діяльністю, пов'язаною з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування протягом 1 року", - сказано у повідомленні.

При цьому прокурор просив призначити штраф у 59 500 гривень та стягнути витрати на залучення експерта та проведення експертизи у розмірі 12 500 тисяч гривень.

Справу нардепки розглядали протягом трьох місяців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вона вас десь має ,те що їй потрібно вона вже нагребла .
Відповісти
А як же це могло трапитись? Навіть не віриться... Така "чесна", "справедлива", усіх повчала, усіх навчала, скрізь сунула свого носа, стільки "ініціатив" висунула, і раптом такий конфуз? І чоловіка виручала, коли він залетів з банальним хабарництвом... Можливо це помилка? Отакі вони, нащадки Мойсея в вишиванках.
Відповісти
Будь-яка судимість антикорупційного суду автоматично забороняє балотування в депутати ВР України. Саме тому ця пані так довго відбивалась від суду, але марно. На цей раз не повезло. Скільки мотузці не витись, але є кінець.
Відповісти
Зато "Волинські новини" про цю подію табу. От вам і вільна преса. Друга найдревніша професія.
Відповісти
"Волинські новини" - тенденційне видання. Перебуває на вірній службі в ставлеників Палиці. Там харчевня. Корито. Тому ніззя!
Відповісти
То, нешановні виборці, питання до вас - а чому раніше не розгледіли ?! Проявилось справжнє єство Констанкевич ! Мер Поліщук з перших днів війни заявив, шо бачить себе в екзилі ! Палиця забув де його округ ! Гузь десь задалеко відплив від волинських берегів ! А об'єднує їх одне: в поті чола працють на себе і в одному місці вони мали проблеми волинян ! А Волинські новини перейшли в розряд їх відділу пропаганди і агітації і малюють їхні портрети в райдужних кольорах ! Потерпимо, для волинян до гірка, але добра наука ! Скоро вибори !Оцінимо по заслугах !
Відповісти
Гузь, такий бойовий, войовничий, коли засів у ВР, то пропав, ніби провалився в унітаз і змив за собою воду. Лайно з лайна.
Відповісти
А ,,волиньпост,, чий? палиці чи івахіва? Щось тут якась розводка. Піарять цю особу.
Відповісти
Дай Бог ,щоб скоріше закінчилася війна ,і ви побачите як ці мужновладці повилазять зі своїх нір і будуть розповідати як вони "допомагали країні ",як" волнтерили",і більшість "виборців " за бабло знову будуть їх обирати.
Відповісти
Останні новини
ВАКС призначив штраф і заборонив обіймати окремі посади Ірині Констанкевич
30 березень, 2023, 16:07