На Закарпатті затримали 20-річного ухилянта з Волині з підробленими документами

На Закарпатті затримали 20-річного ухилянта з Волині з підробленими документами
На Закарпатті прикордонники Мукачівського загону виявили 20-річного волинянина, який намагався виїхати в Угорщину за документами з ознаками підробки.

По це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України у фейсбуці.

Так, в пункті пропуску «Лужанка» під час перевірки документів у громадян, які прямували за кордон, прикордонники виявили сфальшовану довідку для отримання пільг інвалідам, які не мають права на пенсію чи соціальну допомогу. Довідку з ознаками підробки надав 20-річний волинянин.

Про наявність у діях ознак злочину, передбаченого ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» прикордонники надіслали повідомлення до Нацполіції у Закарпатській області.

Наразі правоохоронці встановлюють коло осіб, причетних до даного правопорушення. Для подальшого прийняття правового рішення, правопорушників передали співробітникам поліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як з Волині, то ухилянт. А як понаприїжджають зі сходу, бо вбивати не можуть, то це цяця. Нехай пиздують свої областя захищати, а не гуляють ті східнякі.
Відповісти
Дитина ще зовсім. Молодим треба жити. Справжні ухилянти сидять у гарних теплих кабінетах з великими зарплатами і пільгами
Відповісти