LingvoMania – інтенсивні курси англійської мови*

LingvoMania – інтенсивні курси англійської мови*
Якщо вам потрібні сильні викладачі англійської мови, індивідуальні уроки у дружній атмосфері – курси англійської мови https://lingvomania.kz саме для вас!

За допомогою LingvoMania усього за півтора місяця ви отримаєте можливість вивчити понад 2000 слів та виразів англійською, зрозуміти основні 53 базових граматичних правил та практично пропрацювати понад 3000 речень та окремих фраз.

Тобто, 1.5 місяці часу вам потрібно буде витратити на те, щоб вільно розмовляти на понад 60 тем англійською мовою. І це усе при тому, що навчання проходитиме абсолютно невимушено, у дружній та приємній атмосфері.

Кому у першу чергу потрібні курси англійської в Алмати?
Звісно, у час, коли практично у всьому світі люди вільно володіють англійською мовою, усім не хочеться відставати та почувати себе людиною з інакшої епохи. Але у першу чергу прискорені мовні курси необхідні людям, котрі вирішили виїжджати на роботу чи постійне проживання за кордон. Не менш важлива мова для студентів, які планують продовжувати навчання закордоном.

У Lingvomania досвідчені спеціалісти відразу завдають професійного тону. Тут немає ні «зазубрювання» граматичних правил, ні нудних лекцій. Викладачі вміють зацікавити навчанням та позиціонувати на досягнення успіху. Увесь матеріал подається настільки цікаво, що бажання та можливість зрозуміти та матеріал та оволодіти ним виникає на підсвідомому рівні. Вивчати англійську таким чином надзвичайно легко та швидко.

Що забезпечує навчання у Lingvomania
У школі навчальний процес спрямований на те, щоб ви:
• максимально швидко оволоділи не лише сучасною мовною англійською, а й граматичними азами;
• вивчити англійську «з нуля»;
• займатися у будь-який, зручний для вас час;
• не нудьгували на заняттях – вчитися можна переглядаючи відео, слухаючи музику та радіо, читаючи художню літературу.

Окрім цього, ви освоїте не лише базові основи англійської мови, а й навчитеся писати ділові листи, читати художню чи наукову літературу на мові оригіналу.

Отож, навчання надасть вам можливість вільно читати та спілкуватись на англійській. Вам стануть доступні більшість розмовних тем. Ви зможете без зусиль сприймати мову на слух, розуміти тексти пісень, дивитися англійські передачі та фільми без перекладу.
Серед послуг мовної школи:
• інтенсивний курс англійської мови;
• англійська для роботи;
• загальний курс англійської мови;
• підготовка студентів до іспитів.

Отож, Lingvomania це, незаперечно, оптимальний варіант зануритись у світ англійської мови та швидко вивчити її з нуля, зробивши це досконально.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
LingvoMania – інтенсивні курси англійської мови*
03 квітень, 2023, 15:33