Професійний перманент з інтернет-магазином Minoko

Професійний перманент з інтернет-магазином Minoko
Одним із найбільш популярних напрямків б'юті-сфери вважається перманентний макіяж. Але, щоб відкрити приватну практику мало проходження курсів, потрібен і набір майстра - все для перманенту. Обладнання, витратні матеріали та інший інвентар – невід'ємні атрибути роботи як майстра-початківця, так і майстра професіонала.

Інтернет-магазин Minoko пропонує асортимент, що задовольнить запити досвідчених майстрів перманенту. Компанія була створена для того, щоб виключити ризики придбання ноу-нейм продуктів. Всі представлені на сторінках інтернет-магазину бренди перевірені часом і гідні професіоналів, які цінують якісні засоби для вій та брів.

Комфорт та сервіс інтернет-магазину Minoko


Minoko не підтримує поліформат. Уся увага зосереджена на засобах для вій та брів. Цільова аудиторія має можливість комфортно вибирати відповідні товарні позиції. Зручна фільтрація товарів за під категоріями скорочує час пошуку. У компанії можна придбати:
• аксесуари та витратні матеріали;
• продукти для догляду та анестезії;
• картриджі;
• машинки та комплектуючі;
• пігменти;
• навчальні матеріали.

У компанії немає географічних рамок. Придбати продукцію можуть не лише жителі України, а й майстри з-за кордону.
У каталозі Minoko присутня продукція лише гідних виробників. Партнери обираються професійно та трепетно. Фахівцям інтернет магазину добре відомо, наскільки важлива якість продукції для хорошого і довговічного перманенту. Для клієнтів, які перебувають у пошуках певного бренду, створено сторінку з алфавітним каталогом компаній – виробників.

Програма лояльності інтернет-магазину Minoko


Прийнятна і демократична цінова політика Minoko приваблива вже сама по собі. Однак, крім приємної вартості товарів для брів та вій, всі, без винятку відвідувачі мають можливість придбати косметику для вій та брів за спеціальними акційними цінами. Якщо на календарі немає святкових дат, яких можна приурочити знижки, компанія ініціює їх просто так, щоб порадувати як нових, так і постійних відвідувачів.

Оформлення замовлення, доставка та повернення товарів в інтернет-магазині Minoko


Команда інтернет-магазину Minoko позиціонована на те, щоб кожен покупець отримав своє замовлення якнайшвидше. У зв'язку з цим, відправка за допомогою логістичної служби компанії Нова Пошта здійснюється двічі на день. Крім цього, ми співпрацюємо і з Укрпоштою. Компанія доставить продукцію до будь-якої точки світу. Приємний бонус – при замовленні від 2000 грн. доставка буде безкоштовною. Щоправда, за умови повної передоплати.

Щодо повернення або обміну придбаного товару, то інтернет-магазин Minoko у цьому питанні керується нормами українського законодавства. Докладнішу інформацію можна прочитати на сайті компанії. Тут же, на сайті можна поставити всі питання в онлайн-чат або ж зв'язатися з менеджером - консультантом в телефонному режимі. Вибирайте для себе Minoko. Команда професійних фахівців допоможе зробити правильний вибір.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.