Срібна каблучка з золотими вставками: рекомендації щодо вибору*

Срібна каблучка з золотими вставками: рекомендації щодо вибору*
Привабливість та елегантність – це те, про що мріє чимало жінок. Срібні каблучки із золотими вставками дозволяють додати до повсякденного образу королівську розкіш. Пластини, вставки або напайки зі срібла дарують пальчикам ніжну витонченість, а загальний образ набуває стильного блиску.

У колекції GOLDENSILVER https://goldensilver.ua/ua/serebro-kolca/insert-gold/ срібні каблучки із золотими вставками представлені широким асортиментом виробів. Особливу увагу виробники приділяють якості металу, що використовується у виготовленні прикрас. 925 проба срібла – це оптимальний варіант, прикраса приноситиме радість протягом багатьох років.

Рекомендації щодо вибору прикраси


Срібні каблучки із золотими вставками можуть бути як доповненням до урочистого образу, так і щоденним аксесуаром. Не менш приємно буде подарувати таку стильну прикрасу близькій чи рідній людині.

Для того, щоб каблучка підійшла власниці і ідеально виглядала на руці, обираючи, потрібно звертати увагу на такі аспекти:

• Власницям пишних форм підійдуть великі, навіть масивні вироби, красиво виглядатиме і сама золота вставка, і золота вставка з доповненням у вигляді дорогоцінного каменю.
• Крихкі ніжні дівчата повинні звернути увагу на акуратні срібні каблучки з елегантними вставками із золота невеликих розмірів, чудово виглядають на їхніх пальчиках ніжні ажурні елементи.

Срібні каблучки із золотими вставками особливо хороші тим, що їхній зовнішній вигляд дуже презентабельний і при цьому абсолютно не викликаючий, акуратний. Такі прикраси можна одягати на будь-яку роботу, незалежно від дрес-коду.

Варіанти срібних каблучок із золотими вставками


Чим цікавіше виконана вставка на кільці, тим стильніше і елегантніше воно виглядатиме на руці своєї власниці.

Майстри GOLDENSILVER пропонують такі варіанти:

• Некоштовний – відрізняється органічністю. У виготовленні використовують мінерали чи гірські породи. Це найбільш доступний за вартістю варіант.
• Напівкоштовний – також відноситься до бюджетних варіантів. Візуально ж, непрофесійним поглядом каміння практично неможливо відрізнити від дорогоцінних, а блиск гранатів, аметистів, агатів чи турмалінів виглядає чарівно.
• Дорогоцінний – найдорожчий та водночас найбільш довговічний варіант. Стильний та розкішний блиск рубінів, смарагдів, сапфірів, алмазів чи топазів неймовірно гарно дивиться. Такі каблучки передаються у спадок із покоління до покоління.

Визначаючись з вибором, враховуйте особисті уподобання та поєднання вартість виробу та його якості. Щодо асортименту, то на сторінках каталогу GOLDENSILVER ви обов'язково підберете для себе сяючу прикрасу для доповнення будь-якого обраного вами образу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Срібна каблучка з золотими вставками: рекомендації щодо вибору*
17 квітень, 2023, 11:09