У Луцьку на Карпенка-Карого зіткнулися 3 автівки. ФОТО

У Луцьку на Карпенка-Карого зіткнулися 3 автівки. ФОТО
На Карпенка-Карого у Луцьку сьогодні, 17 квітня, близько 14-ї години, трапилася ДТП за участі трьох автівок.

Про це повідомили у патрульній поліції Волині.

Водій Mitsubishi, виконуючи поворот ліворуч, не надав перевагу в русі автомобілю марки Mazda, який рухався у зустрічному напрямку прямо. Відбулося зіткнення й авто Mazda відкинуло на смугу зустрічного руху, де воно зіткнулося з автомобілем Smart, що їхав прямо.

Усі транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

На щастя, ніхто з учасників автопригоди не постраждав. На водія Mitsubishi патрульні склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Луцьк, ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я був свідком цього ДТП
Мушу зауважити що водій на Мазді нісся з величезною швидкісттю (більше 100 на мою думку) підрізавши попутні авто і зовсім не пригальмував перед світлофором, хоча усі машини на світлофорі ще не почали рух. Отже по перше у водія Мітсубісі не було часу зреагувати, по друге для водія Мазди було достатньо простору справа щоб уникнути зіткнення (а він злякавшись крутанув вліво), по третє в момент ДТП водій Мітсубісі не здійснював рух, а залишався на місці, трошки висунувшись на зустрічну (як роблять усі на тому перехресті). Однозначно вважаю винуватцем ДТП водія Мазди. Якби він притримувався правил дорожнього руху, та не перевищував швидкість - зіткнення можна було б лекко уникнути.
Відповісти
Я також був свідком данної авто пригоди . Був пішоходом дякувати Богу ,?що водій мазда побачивши мене не поїхав ліворуч ,якби вдарився в Міцубісі і поїхав би на мене. Зорієнтувався не допустив більших ДТП інших машин.А водій Міцубісі думав ,що проскочить ,але не встиг і немає різниці як він їхав. На мою думку 70км+-. Хлопнут на мазі все зробив вірно на мою думку. А як би хто зробив з дивану видніше.
Відповісти
Хлопець на мазді* не вірно написав.
Відповісти
Я теж бачила цю аварію, водій Міцубісі, перекрив рух водію Мазди, водій Мазди щоб уникнути зіткнення почав гальмувати і його занесло в лівий ряд
Відповісти
Однозначно без перевищення швидкості на перехресті не обійшлось. І за це треба наказувати, усіх без винятку. тільки тому щоб перехрестя проїжджали спокійно.
Відповісти
Відповідь на коментар Вадима:
Так він ліворуч і поїхав, на зустрічну смугу, де як раз і стояли інші машини. А праворуч у нього була вільна смуга і простір для маневру. Я не маю на меті оцінювати навики їзди водія Мазди, та чи вірне рішення він прийняв. Якби він не перевищував швидкість та пригальмував би перед світлофором, на якому ще стояли машини, ДТП можна було б уникнути.Будь який адекватний водій пригальмує побачивши стоячі машини, оскільки з за них може вибігти пішохід.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку на Карпенка-Карого зіткнулися 3 автівки. ФОТО
17 квітень, 2023, 16:55