«Кондиціонери України» представляють новий асортимент кліматичної техніки*

 «Кондиціонери України» представляють новий асортимент кліматичної техніки*
Компанія «Кондиціонери України» повідомляє про розширення асортименту кліматичної техніки. Відтепер покупці можуть порівняти, які на кондиціонери ціни на сайті air-conditioner.ua, вибрати обладнання різних марок та моделей, щоб забезпечити комфортне охолодження власної оселі в спекотну пору року.

У продаж надійшла кліматична продукція таких відомих виробників, як Daikin, LG, Mitsubishi Electric, Panasonic та інші, що зарекомендували себе як найнадійніші у світі.

Що є ключовим у виборі кондиціонера


Перш ніж купити кондиціонер, крім базових технічних характеристик, як от потужність, площа приміщення, діапазон робочих температур, необхідно вивчити набір опцій, режимів та оцінити, чи всі вони будуть використовуватись. Бо на кондиціонер ціна сильно залежить від “начинки”. Іноді є сенс зупинити вибір на дешевшій моделі.

«Важливим моментом також є можливість купити кондиціонер з установкою та не заморочуватися з пошуком підрядників для монтажу», - розповідають фахівці компанії «Кондиціонери України».

За кількістю блоків та місцем встановлення внутрішніх блоків кондиціонери поділяють на такі групи:

• моноблок - складаються з одного блоку, який монтується в отвір вікна та використовується у побуті на невеликих об'єктах;

• спліт-системи - складаються з двох блоків, один яких розташовується всередині приміщення, інший - зовні. Між собою блоки з'єднані трубами, через які циркулює холодоагент;

• мульти-спліт системи - складні конструкції, де до одного зовнішнього блоку можна приєднати від 2 до 5 внутрішніх.

Все частіше покупці вибирають кондиціонери в Києві інверторного типу, які працюють в режимі обігріву при температурі навколишнього середовища до -15 °С, а в окремих моделях - до -30 °С. На додачу, такі пристрої мають низький рівень шуму під час роботи та довгий термін служби.

Для монтажу на великих площах рекомендують промисловий кондиціонер купити в Києві. Кількість внутрішніх блоків на мультизональній системі може досягати 80 одиниць.

Як не прогадати з вибором потужності кондиціонера


Стандартно потужність приладу підбирають з розрахунку 1 кВт на кожні 10 квадратних метрів площі. Для прикладу, “сімка” з потужністю 2 кВт/год оптимальна для встановлення у кімнаті площею 10-18 кв. м, а “девʼятка” розрахована на якісне охолодження повітря у кімнаті площею 20-28 кв. м.

Є й складніші формули розрахунку потужності - з урахуванням висоти стелі, площі скління, рівня теплоізоляції приміщення тощо. Також фахівці рекомендують додати до розрахункової потужності 25-30%, якщо вікна оселі виходять на сонячний бік.

Переплачувати за бренд чи ні


Зараз в інтернет-магазині air-conditioner.ua представлено понад 20 брендів кондиціонерів. Здебільшого це продукція виробників зі світовою популярністю, в тому числі LG Electronics, Samsung, C&H, Mitsubishi, Midea.

У лінійці кожного виробника ви знайдете моделі різного цінового діапазону, які відрізнятимуться потужністю, дизайном, набором функцій. Тож кожен може замовити оптимальний девайс в межах власного бюджету.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Кондиціонери України» представляють новий асортимент кліматичної техніки*
20 березень, 2023, 17:09