На Волині захиснику України відрізали газ через 800 гривень боргу

На Волині захиснику України відрізали газ через 800 гривень боргу
На Волині працівники газової служби відключили газопостачання у батьківському будинку захисника України Олександра Приведенця. Сталося це близько трьох тижнів тому у селі Ясенівка Доросинівської громади.

Про це сам воїн розповів Район.Рожище.

Як зазначив Олександр, кілька днів тому він виявив, що будинок залишився без газопостачання. Газ відрізали, коли нікого не було вдома.

«У цьому будинку давно ніхто не живе. Я використовую його як дачу. Кілька разів мені телефонували, казали про заборгованість за доставку газу. Я відповідав, що сплачу, коли матиму змогу», – розповідає захисник.

На війні він отримав поранення, пройшов лікування та реабілітацію. За станом здоров'я чоловіка комісували та призначили групу інвалідності. Досі на війні Україну від російських окупантів захищає його син Олексій. Він перебуває на одному з гарячих напрямків фронту.

Олександр дивується такому ставленню з боку надавачів послуг. До того ж заборгованість незначна – 880 гривень і 13 копійок.

«Це за доставку газу. За доставку газу, яким ніхто не користувався тривалий час. А за сам спожитий газ там взагалі переплата. От таке у нас ставлення до ветеранів війни», – обурюється чоловік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: газ, Волинь, ЗСУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в мене було 550 грн боргу і також відрізали
Відповісти
Коли вже будемо платити до магазину за доставку продуктів у магазин окремо і авансом?
Відповісти
доставка,це відкрив кран- і є газ...так що все законно...крім того декілька разів попереджали...привикли до халяви,прикриваючись ветеранами.
Відповісти
Я взагалі не розумію таку ціну за доставку газу. В мене опалення на газу і вода для ванни і на кухню гріється газом в котлі. Ціна за доставку газу 542грн. І це не важливо, і зимою коли використовую 300-350 кубів і літом використовую 15-20 кубів. Що це за ціна така літом коли доставка коштує дорожче в кілька разів ніж весь використаний газ. А ціна як піднялася за доставку всі пам'ятають заплатив десь в районі 45грн слідуючий місяць 446 в один момент подорожчала доставка в 10 разів. Я навіть не знаю що можна сказати.
Відповісти