Секс-шоп: біжимо від нудних буднів*

Секс-шоп: біжимо від нудних буднів*
Секс-шопи – це ще один промінчик радості у нашому житті, від якого не варто ховатися. З'явившись понад п'ятдесят років тому вони повною мірою виконали і продовжують виконувати свою основну функцію: зробити інтимне життя різноманітнішим. Це нові можливості абсолютно для всіх: тих, хто зіткнувся з якимись порушеннями та тих, хто не може приборкати свій сексуальний потенціал. Докладніше про те, якими стали інтим-шопи, розкажуть ті, хто створив сексшоп онлайн Talla – один із найпопулярніших інтимних магазинів в Україні.

Кому потрібні секс-шопи


Ще кілька десятиліть тому кожен із респондентів розповів би вам, що секс-шопи відвідують лише люди сексуально стурбовані, які практикують нетрадиційні методи отримання задоволення у сексі. Роки змінили думку і сьогодні до магазинів для дорослих заглядають навіть ті, хто раніше обходив їх стороною. Хтось приходить по нові відчуття, інші для профілактики, треті, щоб реалізувати себе і зробити секс різноманітним.

Визначимо тих, хто відвідує інтимні шопи регулярно:

• Подружні пари та просто партнери по сексу. Цілі у них однакові – зробити стосунки цікавішими, щоб вогонь пристрасті або не згасав, або спалахнув із новою силою. Такі люди вже довго перебувають у стосунках і хочуть зміцнити їх, зробити яскравішими. Інтимні іграшки – один із найефективніших способів зробити це.

• Любителі експериментів. Як правило, це люди, які перебувають у молодому віці, які шукають нові способи доставляти та отримувати задоволення у сексі. Щоб інтимне життя стало яскравим, потрібно дійсно не так багато – регулярно відвідувати секс-шоп, щоб змусити продукцію секс-індустрії служити на своє благо.

• Люди з особливими уподобаннями. Ми всі не схожі один на одного і насолоду ми отримуємо по-різному. Для одних потрібна особлива атмосфера, інші отримують сексуальне задоволення лише за особливих способів стимуляції. Не обійтися без особливих аксесуарів послідовникам БДСМ-практик або тим, хто любить фістинг, анальний секс. Незамінні вони будуть і для одностатевих пар або для тих, хто тимчасово змушений залишатися один.

Секс-іграшки універсальні, а використовувати їх можна:

• для пролонгації статевого акту;
• для того, щоб зробити оргазм яскравішим;
• для контрацепції;
• як ефективний інструмент для прелюдії і т.д.

З яких іграшок складається асортимент секс-шопу


Щоб магазин для дорослих був популярним, в ньому повинен бути весь асортимент інтимних іграшок, що випускається сьогодні. Насамперед це:

- Вібратори. Класична іграшка, з якої, як правило, починається знайомство зі світом інтимних виробів. Універсальні гаджети, які потрібні для мастурбації та як іграшка для пари, як потужний засіб для прелюдій.

- Кліторальні вібратори. Категорія іграшок, що призначена для стимуляції головної ерогенної зони у жінки. Це великий асортимент виробів, що відрізняються розмірами, функціональністю.

- Імітатори орального сексу. Вакуум-масажери, що впливають на клітор без безпосереднього контакту. Такої стимуляції важко досягти за допомогою будь-якої іншої іграшки і навіть кунілінгус програє у відчуттях при використанні цього гаджета.

- Фалоімітатори. Найбільша категорія секс-іграшок, які відрізняються розмірами, реалістичністю, матеріалами виготовлення.

- Для точки G. Особлива форма цих іграшок дозволяє впливати на точку, розташовану на передній стінці піхви, яка дозволяє пережити дуже потужний оргазм.

- Мастурбатори. Призначені для чоловіків і дозволяють тією чи іншою мірою імітувати вагінальний, анальний чи оральний секс. Використовуються не тільки для самозадоволення, а й для гарячих ігор із партнеркою.

Який він – сучасний секс-шоп


Вибираючи інтернет-магазини для покупки інтимних гаджетів зверніть увагу на такі фактори:

Ціна. Інтимні магазині, які прийшли на ринок надовго, прагнуть зробити ціни для своїх клієнтів нижчими. Для цього в хід йдуть будь-які способи: від співпраці з прямими дистриб'юторами компаній-виробників до оптимізації бізнес-процесів у компанії з метою зниження накладних витрат і, отже, цін.

Сертифікати. Підтвердженням того, що ви купуєте безпечну та справжню продукцію, є сертифікати міжнародного зразка.

Асортимент. У магазині має бути представлена продукція як китайських, так і європейських виробників у найширшому асортименті, оскільки магазин відвідують люди з різними уподобаннями, які, до того ж, можуть згодом змінитись.

Професійна консультація. Вона має проводитись фахівцями у цьому питанні – це підвищить шанси на успішну купівлю, зробить секс-гаджет активним учасником інтимних стосунків.

Доставка. Для того, щоб доставити замовлення в будь-який куточок України потрібно не більше 3 днів. Краще, якщо замовлення надсилатимуться в день їх оформлення.

Анонімність. Дуже важливим є питання анонімності при покупці інтимних гаджетів. В інтимні таємниці мають бути присвячені двоє, і ніхто більше. Продавець повинен дотримуватися конфіденційності. Для цього має бути продумана упаковка замовлень, написи у графі «вміст».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.