На центральному проспекті Луцька облаштовують «острівці безпеки»: реакція водіїв. ВІДЕО

На центральному проспекті Луцька облаштовують «острівці безпеки»: реакція водіїв. ВІДЕО
У Луцьку на нерегульованих пішохідних переходах уздовж проспекту Волі влаштовують засоби регулювання руху транспорту – "острівці безпеки".

Усього тут мають встановити вісім таких конструкцій, – розповів Суспільному заступник директора фірми-підрядника Сергій Володько.

16 травня один з "острівців безпеки" обладнали поруч з міським Центром меддопомоги. Його вже вимостили і на ньому встановили дорожні знаки.

На інших локаціях робітники зрізають шар асфальту на дорозі, вкладають бруківку та бордюри.

Завершити будівництво "острівців безпеки" на проспекті Волі планують до кінця травня, – зазначив заступник директора фірми-підрядника Сергій Володько. Після цього підключать електроживлення до дорожніх знаків про об’їзд перешкод, щоб вони світилися вночі.

Суспільне поспілкувалося з пішоходами та водіями легкових автомобілів і громадського транспорту в Луцьку щодо доцільності встановлення "острівців безпеки". Далі - у відео.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо вам немає куди діти кошти,краще зробіть пандуси,а не оце непорозуміння
Відповісти
Є сальто Делчева, а тут па-де-де Поліщука !
Відповісти
На багатьох вулицях міста немає твердого покриття,не те що дороги, а тут на вузькій як для проспекту вулиці таку хірню робити.. . Нема слів,коли це марнотратство закінчиться?
Відповісти
Бля,поклали асфальт списали кошти,потім придумали острівці,демонтують новий асфальт,роблять острівці,які абсолютно не доречні на такій вузькій вулиці,а коли почув ціну 70 мільйонів за 8 острівців з поправкою що ціна може змінюватись ,мені стало погано,де прокуратура??
Відповісти
Острівки це безпека для пішоходів.
Відповісти
Немає слів! Розкурочили центральний проспект, не провівши навіть формальних громадських слухань. Потім брехали щось про розширення проспекту... в результаті навіть не спромоглись зробити кишені для зупинок громадського транспорту.
Відповісти
Останні новини
На центральному проспекті Луцька облаштовують «острівці безпеки»: реакція водіїв. ВІДЕО
17 травень, 2023, 09:20