У лучанина вилучили 200 літрів «паленого» коньяку

У лучанина вилучили 200 літрів «паленого» коньяку
85 тисяч гривень штрафу заплатить лучанин, який хотів торгувати підробленим коньяком. Правоохоронці вилучили у нього 200 літрів спиртовмісної речовини.

У вироку Луцького міськрайонного суду йдеться про те, що 22 листопада минулого року від невстановленої особи Ігор Ш. отримав у відділенні «Нової пошти» №4 на вулиці Станіславського незаконно виготовлені 200 літрів алкоголю, які збирався продати, - пишуть Волинські новини.

Під час переміщення фальсифікату з «Нової пошти» злочинця зупинили патрульні. Цього ж дня працівники відділу детективів територіального управління БЕБ у Волинській області під час огляду місця події виявили та вилучили 200 літрів алкогольних напоїв темного кольору, розлитих в пластикові пляшки ємністю по дві літри, які не мали марок акцизного податку.

Згідно висновку експерта алкогольні напої не відповідають вимогам чинного державного стандарту ДСТУ 4700:2006 «Коньяки України. Технічні умови». Вони містять у своєму складі етиловий спирт та є забарвленими водно-спиртовими сумішами фальсифікованими під коньяк.

Між прокурором та підозрюваним була укладена угода про визнання винуватості. Затвердивши угоду, суд оштрафував лучанина на 85 тисяч гривень. Алкоголь конфіскують та знищать.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такі "коньяки" подають до кави в барі під ялинами (напроти універмагу, що в приміщенні комплекса собору). Там йде тільки такий шмундяк і плюс до нього - кисла кава. І уся луцька бідота, яка вважає себе європейцями, цим лайном насолоджується.
Відповісти