Скільки часу триватиме перекриття проспекту Волі у Луцьку

Скільки часу триватиме перекриття проспекту Волі у Луцьку
Наразі підрядник готує дорожнє покриття до укладання верхнього шару асфальту на проспекті. До завершення робіт рух центральним проспектом міста буде перекритий.

Про це у коментарі ВСН повідомив заступник директора департаменту ЖКГ Луцької міської ради Сергій Гаврилюк.

З його слів, завершити ремонт проспекту Волі планують до кінця року, але чи дозволять всі обставини це завершити – сказати складно. Натомість перекриття проспекту Волі не триватиме так довго.

«Підрядник планує укладання верхнього шару асфальту, а перед цим ще треба підняти люки оглядових колодязів інфраструктурних мереж, решіток зливової каналізації на необхідну висоту до рівня верхнього шару асфальту. Потім буде укладатися асфальт. Перекриття вулиці триватиме до кінця цих робіт. Точно сказати не можна. Може, це займе 2 тижні, може до місяця, бо є фактори, які ми не можемо передбачити. Але точно - затягувати не будуть. Сьогодні погодні умови дозволяють, і підрядник має намір завершити усе в якомога коротші терміни», - повідомив посадовець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще не все вкрали тож затяли знову ремонт коли ви подавитесь тим баблом бариги нещасні щоб те бабло йшло вам тільки на аптеки
Відповісти
Китайці за цей час вже все місто заасфальтували б. Робітники ср@ні. Бардак і сором.
На ківерцівському мості , що на 40 кв, вже пів року поламані перела. (Якраз пончинаються канікули і міська влада чекає, щоб хтось впав) Крім того мішки з піском що лежать на мості, прогнили, посипався пісок і проріс вже кущами!!! ЗАМІНІТЬ ЇХ!!! Чи грошей на 100 мішків вже у бюджеті немає?
Новітні мусорні баки про які так кричали на всіх каналах, поставили лише біля дороги. Щоб видно було. В дворах, як було гидотно, так і залишилося.
Відповісти
У місті немає хазяїна.
Відповісти