У Києві російська ракета вбила молоду жінку з Волині

У Києві російська ракета вбила молоду жінку з Волині
29 травня під час чергового ракетного удару рашистів по Києву загинула уродженка Затурців Володимирського району Катерина Кардаш.

Їй було лишень 33 роки. Про це пише НСН.

Катерина була родом із Волинської області. Вищу освіту здобувала у Волинському національному університеті імені Лесі Українки та Національному транспортному університеті в Києві. Працювала у столичній фірмі, де відповідала за розвиток бізнесу. З 2017 року була НR-фахівчинею в ІТ-компанії. Любила танці, музику та фільми. Колеги і друзі пригадують її розумною, цікавою особистістю.

«Довго працювали разом… Набирали і вчили людей в Україні, в Казахстані. Трохи товаришували, трохи сперечалися. Багато всього пережили разом»,– розповіла Тетяна Любченко, колега Каті

«Вона була неймовірною особистістю – амбітною, позитивною та цілеспрямованою. Катя завжди надихала мене своїм ентузіазмом і відданістю. Вона була чудовою подругою і колегою. Хай пам’ять про Катю завжди буде з нами»,– написав про загиблу Дмитро Борук.

У Катерини Кардаш залишилися батьки, наречений, сестра та інші рідні.

Нагадаємо, троє людей, серед яких 9-річна дитина, загинули у результаті нічної атаки росіян 1 червня, ще 11 людей дістали поранення. Росіяни випустили по Україні сім балістичних ракет "Іскандер-М" та три крилаті ракети "Іскандер-К".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.