«Волинь» втратила професійний статус та виключена з ПФЛ

«Волинь» втратила професійний статус та виключена з ПФЛ
ФК «Волинь» Луцьк виключили з Професійної футбольної ліги.

Про це йдеться на сайті ПФЛ.

Під час засідання чергової ХХХІ Конференції ПФЛ важливим було питання про отримання клубами членства в ПФЛ, а також вихід та виключення клубів зі складу ПФЛ.

Набули членства в ПФЛ та візьмуть участь у змаганнях ПФЛ серед команд клубів Другої ліги такі клуби, як Дружба (Мирівка), Скала 1911 (Стрий), Локомотив (Київ), ФК Кудрівка та ЮКСА (Тарасівка). Здобули членство в ПФЛ і ті три клуби, які втратили право на участь змаганнях Української Прем’єр-Ліги та переходять у змагання Першої ліги: Металіст (Харків), ФК Львів (на старт не вийде), Інгулець (Петрове).

Низка клубів, на жаль, після повномасштабної агресії рф не подали заяв про продовження тимчасового призупинення участі у змаганнях 2023/24, не сплатили членські внески та не продовжують свою діяльність, тому вимушеною, проте неминучою мірою стало прийняття рішення про виключення. Серед цих клубів є і луцька "Волинь".

Крім "хрестонсців" професійний статус втратили ФК "Нікополь", МСК Дніпро Черкаської міської ради, ФК Олімпік Донецьк, ФК Вовчанськ смт. Покотилівка

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Передайте клуб Ківерцям. У них ремонт стадіону 150 млн, а скільки сам стадіон коштує важко і уявити. Утримання клубу там буде копійки вартувати
Відповісти
Подякувати потрібно пану Ігорю Палиці, найбільшому патріоту Волині з Монако. Як треба балотуватись, то клуб дуже треба і стадіон за 1 грн. Як виборів не стало, то й клуб не потрібен. Стиль його боса Коломойського. Зате спортлайф побудував на халяву на комунальній землі.
Відповісти
І хто ж того паличку вибирав,поляки,то чому гвалт.Волинський футбол знищений,тепер будемо всі бігати по "європейських"доріжках.
Відповісти
А земля під "Спортлайф" в центрі Луцька Палиці безкоштовно залишилася.
Відповісти
ФК Волинь це приватна лавочка Палиці. Якщо Ківерці захочуть з держбюджету заплатити паличині борги, а там такий мер, що може, то Палиця ж не буде проти.
Відповісти
Все, до чого торкаються руки Палиці і Ко - перетворюється на лайно.
Відповісти