На Волині пенсіонерка на «Мазді» збила мотоцикліста

На Волині пенсіонерка на «Мазді» збила мотоцикліста
На Волині судили пенсіонерку, яка за кермом легковика збила мотоцикліста. Жінка не увімкнула сигнал повороту на перехресті.

У вироку Турійського районного суду йдеться про те, що ДТП трапилася 28 липня 2021 року на автодорозі «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече», - пишуть Волинські новини.

На вулиці Луцькій у селі Колодяжне водійка Mazda 3 Наталія Ш., повертаючи ліворуч на вулицю Лесі Українки, не увімкнула сигнал повороту та не надала дороги мотоциклу SHINERAY XY400GY-3, який рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок чого транспортні засоби зіткнулися. В результаті ДТП мотоцикліст отримав тяжкі тілесні ушкодження, серед яких відкриті переломи кісток.

Про водійку відомо, що вона народилася у селі Стобихівка Камінь-Каширського району, розлучена та є пенсіонеркою. Жінка визнала свою провину в ДТП, повідомивши, що частково відшкодувала потерпілому заподіяну шкоду. Вона просила у постраждалого чоловіка вибачення.

Потерпілий мотоцикліст пригадав, що на момент ДТП він рухався в потоці транспортних засобів. На перехресті автомобіль обвинуваченої здійснив з ним зіткнення. Події після аварії він не пам’ятав, бо втратив свідомість.

Врахувавши обставини справи, суд призначив винуватиці ДТП покарання у виді чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом на один рік, яке замінив на два роки іспитового терміну.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.